Alina_alin -> RE: Desetke007 part 4 (17.6.2008 21:32:40)
|
Lane31, kaka princeska je Aneta. In od kdaj ma že take laske? Ful dobro, ko se vidi zaporedje: seveda je najbolj sladka n a četrti, a eno pred tem pa ubijalski pogled. Kak so sladki malečki, ko tako hitro menjujejo razpoloženje in iz joka v smeh in iz smeha v jok... Noa, kak je bilo na sestankU? Vrtec.Tudi jaz sem bila na Griniču danes na sestanku. Mah meni je tak hudo, ko pomislim na Tjašo, da jo bom dala (najverjetneje) v vrtec. Za malčico si že misim, da je je tako velika, in bo lažje (kar seveda, ni nujno) in da mi že vse lahko pove, se vse dogovoriva... Tjaši pa lahko razlagam, da bom prišla po službi po njo, samo ona me ne bo razumela glih. Pa tak ne vem kaj naj naredim: 1. opcija, možna: ta večja gre na Grinič vrtec, Tjaša Grinič jasli 2.opcija, malo verjetno (če ena odpove Malečnik): ta večja gre v Malečnik (kjer bo potem nadaljevala z OŠ in imela iste frende..., mala gre na Grinič Jasli (oddaljeno od Malečnika, vendar se itak voziva v službo v mesto). 3. opcija: Špela gre na Grinič, Tjašo dam v privat varstvo (manjša skupina), kjer je bila do sedaj Špela 4.opcija: obe sta v privat varstvu, manjša skupina, kjer je sedaj Špela. Še vedno si nisem na jasnem, kaj naj naredim. Prva varianta je možna - imamo odločbo. Za Malečnik se še borimo, če bo. Po drugi strani, res logistično lažje, da sta obe Grinič, vsaka svoja skupina, samo ta varianta mislim, da ni najboljša ker bomo spet premeščali, ko bo šla v OŠ in bo ob kolege. Kaj pravite? Eh, sem se zdaj s tem razpisala tu gor.... kile, Lane, Valči, kaj pa delate, da izgubljate kile? Jaz bi tudi. No,saj mi je pa res 1 kg šel dol. sanwebdra, ful lepi punci sta. Pingi, vidva z Jakom, pa kar prava planinca? Super? kaj ste ga imeli v nahrbtniku? Noa, mb - center: ja, če ti nočeš do mene, bom pa jaz do tebe. samo ta teden sem v gužvi, komaj bom uspela porihtat obleke, in potem pakirat.. gremo iz petka na soboto - spet na Lošinj... Tak,da če bo še veljalo povabilo - po tem dopustu. Pol sem 1 teden doma, pa v soboto gremo spet - na Brač.
|
|
|
|