|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
30.8.2008 22:23:04   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica,Kak pogosto se dojita ponoči?

Se je že zgodilo, da mi je zdaj odkar smo nazaj iz morja že prespala PAR noči brez dojenja. Drugače pa se še zbudi 1 al pa 2x, več po navadi ne. Malo poduda, pa že dalje spi. Sem jaz tut njena "duda" user posted image   Se mi zdi, da gre tu itak bolj še za cartanje kot pa za lakoto, kaj praviš ti?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.8.2008 22:23:28   
Alina_alin
Meni nekaj rr tak počasi dela.

Jaz sem kar celo banico spucala - hb, da ni bila polna - je je bilo za dobro porcijo. Ampak, če bi bilo še več not, bi vse zginilo.
Kaj pogrešaš prejšnje stanovanje (beri: sladoled v bližini?). JOJ, letos sem bila tam samo 2x...
Eh o postavi - se s tabo sploh ne pogovarjam...nisi v moji kategoriji.user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.8.2008 22:27:13   
Alina_alin
Dojenje ponoči: po moje je tudi cartanje povečini. Jaz (če nisem koma in spim na tričetrt) točno vem, ali je ali se samo carta. Ker, ko je, se slišijo požirki. Ker naša carta - ona bi bila kot novorojenček kar skoz priklopljena.
A nisi je ti naučila, da se več ne dudla pri tebi ? Če se dobro spomnim, si pred časom o tem pisala...Kaj zaj ima Zala dudo - pravo , al ne?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3878
30.8.2008 22:30:21   
Pandica
Zdaj boljše vidiš kaj jem? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Ne, nič ne pogrešam starega stanovanja oz. tam sladoleda v naposredni bližini. Ker na ta način sem ziher "prišparala" z kilami, če bi bla še tam doma bi imela že zdaj ziher ene 3, 4 kg več user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3879
30.8.2008 22:33:03   
Pandica
Aja, pijača, izvoli

user posted image

da ne boma žejne user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
30.8.2008 22:37:20   
Pandica
Ja, trudim se, da bi jo navadla spati v svoji sobici odkar smo prišli domov iz morja. In par krat mi je že uspelo. Drugač pa, če se zbudi ponoči, sem že tut probala jo sede ( da nisem jaz zaspala zraven ) podojit in dat nazaj v njeno posteljico pa je bil grozen jok. In seveda je pol pristala na koncu pri meni. Pol pa spi, ko angelček. Se tak stisne k meni, da sploh ne morem verjet, kaka carta moja je to. Včeraj ravno je tak glavico potisnila meni med vrat, njene nogice pa meni čez moj trebuh, vsa se da čez mene user posted image   Ne, prave dude nima, je nikoli ni imela oz. vsega skupaj kar je na svetu 5 minut ne vem, če je blo. Ni šanse, da bi imela dudico.
Ja, saj jaz tut vem, če se samo carta ali res je.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
30.8.2008 22:51:23   
Alina_alin
o hvala za koktejl, kak si ti prijazna.user posted image
Ja, kak si mi nazorno to sedaj pokazala. mnjam. user posted image

Jaz še vmes pospravljam, ko ni konca in kraja tega pospravljanja. Jutri gremo k mojim staršem in pa na RD nečakinje (3 leta) in še tudi moram pokupčkam stvari za zraven.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
30.8.2008 22:52:09   
Pandica
Alina_alin  letim pod tuš, daj počakaj me, še boma pol kako rekle pa kaj ruknile, velja? user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
30.8.2008 22:53:42   
Pandica
Pa še malo pospravi začas user posted image  

Pa zs imaš.

< Sporočilo je popravil Pandica -- 30.8.2008 22:54:04 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
30.8.2008 23:39:09   
valči
Zdravo po dolgem času!

Lepo,lepo je bilo na morju,le prehitro je minilo.Nina ni bila veliko v vodi,večina le nogice namakala,starejšadva pa z vso opremo,obroč,rokavčji,plavutke in akcija.Ati je bil z njima in se potapljal in školjke iskal.Fino vreme,toplo morje,le prehitro je minilo.

Mišk,čestitam iz sreca,sem mislila nate,kdaj bodo črticeuser posted image Da so le,sedaj pa s polno paro uživat to najlepše obdobje,ko pričakuješ nekaj lepega,tvojega in ko spet stisneš k sebi svežo,dišečo štručko,ki je v tebi rasla teh nekaj mesecevuser posted image user posted image
Da ti odgovorim ne tvoje pisanje.Ne,ne in ne,ne bova več imela otročkov.Če ne bi bilo kmetije,še mogoče,ampak pod temi pogoji,ne.Ne zmorem,tako težko gledam včasih,ko delajo,jaz pa ne morem.Ker polek 3. otrok ne moreš čuda naredit,pol me pa vest peče,pa slab filing imam.Prevečl vsega imamo.Bomo te tri poskusili vzgojiti v pridne,delavne otroke,ki bi naj spoštovali vsakega človeka,upam da.Pa izšolat vse tri,pa...Me je en cajt mikalo,pa ne več.Že imam sive lase.

Sivi lasje,jih že ima katera?AS v teh časih še obstaja katera ženska,ki se ne barva?Ja,čudno vprašanje,vendar sem pomislila,če bi bila naravnauser posted image Z sivimi prameniuser posted image Mi je rekel mož,da sive me pa že ne bo gledal in da me bo on peljal prebarvat.user posted image

VANILIm,čestitam za službo,naj ti bodo lahki prtvi dnevi.Teo te bo pol precartal in se te naužil za naprej in nazaj,ko prideš iz službe.Ne skrbi.

Mehurčica,tebi tudi čestitam za službo,še jaz vem,kako si si jo želela,čeprav te ne poznam.Sedaj vam bo lažje.

Fešta,sem brala vaše štorije o denarju in vsem.Ja,lastnik je očitno požrešen na denar in je fino zakasiral.Ni pa fer,upam,da boste rešile.

Klaudia,tebi pa svaka čast zas vso potrpljenje in organizacijo,ja vedno tisti nasrka in posluša,ki največ naredi.Tako je to,da se bo le rešilo.Če bi mi dala na seznam za Nino,sva bili na fizioetrapiji in jo je merila in vagala.Deset mesecev Nina 7800 g.,73.5 cm.

Pandicalep avtosedež,res pupastuser posted image Naša je še v jajči,na poti na morje so bile težave,ko ni spala.Prespala je pa ogromno,večuina poti.Je pa še ne bom prestavila.Lep čas.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
31.8.2008 0:07:53   
Pandica
Valči  saj Zala se še tut vozi v lupinici, samo danes sem pač šla kupit avtosedež, ker je bil v akciji v BC, zdaj pa čaka v Zalini sobi na vožnjo user posted image  user posted image
Vam je pomagal on Chicco-tov roll on proti komarjem?

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
31.8.2008 8:08:29   
suzanamai
Mišk čestitamuser posted image user posted image user posted image , ti kar malo zavidamuser posted image

Mi smo ponoči prišli nazaj, bilo je enkratno, Zoja je neverjetno napredovala in uživala v morju. na plaži pa je bila glavna cirkuška atrakcija, saj je v fredovem obroču plavala kot za stavouser posted image .

Zdaj vas grem pa brat za nazaj

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
31.8.2008 9:15:51   
suzanamai
Drobižek mene tudi stalno skrbi, da bo kaj staknila, saj v usta vtakne res vse, kar ji pride pod roke, na morju je itak vse kamne na plaži v ustih oprala, pa cel pomol prelizala, storže.... verjetno bo najbolje, da ji dam kar blato pregledat

Slikce iz piknika so superuser posted image . Glede pijače pa takole, tudi če se pije žganje, ne pride več kot 5€/osebo. Malo zračunajte, ma prav žal mi je, da nas ni bilo, če ne drugega, bi šefa v top dalauser posted image .
A tista blond v sivorjavi majčki je Kinnie? Čigava je pa tista lepa punčka z dolgimi črnimi lasmi?
Živa je pa itak lepotička, prava mala hipijevkauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
31.8.2008 10:17:25   
Pandica
Samo, da vam zaželim dobro jutro vsem in vam skuham eno kavico  user posted image

user posted image

Jaz sem mojo že spila, zdaj pa grem likat, imam tak kup, da me bo kap user posted image

Suzanamai   WB, sem te že prav pogrešala, kje si. Prvo sem bila jaz na morju, zdaj pa tebe ni bilo tak, da že dolgo nisma kaj čvekali, ne?
Boma pa zdaj kako rekle. Super, da ste uživali user posted image
Pa kakšno slikico nam pokaži od male lepotičke.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
31.8.2008 10:57:19   
suzanamai
Bravo Mehurčica za službouser posted image .

Vanili user posted image user posted image user posted image , pa saj ne morem verjet

Pingi a pri vas imate pa kar polže namesto pasjih briketov. No Zoja je pa na morju našla prijatelja malega ježka, full je bil posrečen in se je pustil božat, nosit okoli...., no v glavnem tudi lizala ga je seveda, naslednji dan pa sem videla, da ima bolheuser posted image , ježek, ne Zoja

Vanili jaz sem operil dajala že pri 6 mes, samo sem ga razrečila s fiziološko 1/2, enostavno sem odlila ven pol operila in dodala fiziološko. Ampak se mi zdi, da ni nič pomagalo.

Miška1 oprosti, vendar daj še enkrat premisli o uporabi hojiceuser posted image

Oktoberka user posted image user posted image user posted image  joj jaz bi tud kar še 1xuser posted image

Majoli ti samo pokliči za vozičkanje, pa bova prišibaleuser posted image

Pandica lepo ker si me pogrešalauser posted image , slikce bom zvečer pripopala, grem sedaj malo pojest.

Prebrala sem vse, hb niste tolk napisale.

Zoja spi že od pol9h, čaka da do konca prečekiram rr, je bila pa tolk vesela, ko smo prišli domov, da se je hotla kar igrat, ura pa 2 zjutrajuser posted image , no pa je oči rekel Zoja zdaj pa dost, spat je treba in se je ulegla, zaprla učke in zaspala do 7huser posted image .

pridem kasneje nazaj

Klaudia a tebi odpre tracking, meni sploh noče. no saj bom jutri poklicala na pošto, zdaj bi pa copatki morali biti že tam.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3890
31.8.2008 11:15:49   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
Klaudia a tebi odpre tracking, meni sploh noče. no saj bom jutri poklicala na pošto, zdaj bi pa copatki morali biti že tam.

Tole mi napiše:

Date of Event
Time of Event
Retail Location
Signatory Name

2008/08/27
08:36

International item has left Canada

2008/08/22
18:10
RICHMOND, BC
Item processed at postal facility

2008/08/21
17:55
RICHMOND, BC
Item accepted at the Post Office

Torej je bilo odposlano iz Kanade 27.8. ob 8h zjutraj

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3891
31.8.2008 11:31:40   
suzanamai
Klaudia hvala, no potem copatki pridejo ta teden.

Madonca 6 dni so rabili, da so iz kanade dali na avionuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
31.8.2008 11:50:03   
Pandica

So pa si vzeli čas user posted image user posted image user posted image

Hb sem fertik z likanjem user posted image   košara je popolnoma prazna, samo kaj, ko zunaj na štriku visijo že nove cote, ki se sušijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3893
31.8.2008 17:18:16   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

So pa si vzeli čas user posted image user posted image user posted image

Julija pa bi jih jutri v vrtcu potrebovala .... user posted image  ....no, bo pač prve dni v zoknčkihuser posted image !

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
31.8.2008 17:48:31   
suzanamai
Končno sva ušle malo iz rojstnodnevne  zabave pri sosedih, nisem več navajena na tak živžav in me kar malo glava boliuser posted image . Zoja je ravnokar zaspala in greva potem nazaj.

Sem pa full nervozna, saj sem ji danes našla klopa na glavi in še to čisto slučajno, ko sva se nekaj hecali in me je vlekla za lase, jaz pa njo potem nežno primem za šopek las in jo pocukam. Ji je to full zabavno. In to smo ga morali prinesti iz morjauser posted image , je bil pa full velik, takega še nisem imela na sebi, sem ga samo malo pipnila in je kar padel stran. Bom jutri P poklicala in jo prosila kar za napotnico na infekcijsko, saj bognedaj, da bi kaj imelauser posted image . Ne vem kaj je letos, vendar jaz sem jih imela že 17, prebolela meningitis in boreliozouser posted image , zdaj so se pa še na mojo princesko spravili. Pa sploh mi ni jasno kako, saj je bila večkrat na dan v morju, vsak dan vsaj 2x stuširana, tudi po lasišču, joj danes sem si prvič zaželela, da ne bi imela takih las.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
31.8.2008 18:04:11   
skuštrana
Suzanamai, mene je skoraj kap na Pagu, ko sem Arsenu v laseh našla klopa - ogromnega, takšnega še naš pes ni imel nikoli, ampk hvalabogu sem ga odkrila preden se je prijel...Je bilo pa res fuj...Po moje so to oni ki grejo na ovceuser posted image

Naš Arso je pa zakuhal...Pa očke ima vnete. Ubogec mali, pa samo na zizi bi visel cel dan. Če ne bo do večera boljše gremo na pediatrijo, če mu pa vročina ne bo naraščala pas jutri zjutraj k pediatru...

Pandica, Liza ima enak stolček, samo kategorijo večjegauser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 31.8.2008 18:05:05 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 3896
31.8.2008 18:09:23   
mama06
suzanamai - WB. Moja tašča je šla ravno sedaj k dežurnemu zaradi klopa, saj ima tak velik flek, da te kap. Držim pesti, da ni nič.

skuštrana - če bom imela čas, se vidiva, OKuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
31.8.2008 18:22:33   
suzanamai
Skuštrana samo tam ni bilo nobenih ovcuser posted image . Se je pa na žalost dobro prisesal in se napil, je imela okoli kar nekaj posušene krvi, je zgleda tolk vlekel, da je kar mimo teklo. Sem ji potem takoj glavo umila in dobro razčesala, ter pregledala celo lasišče, da se slučajno še kje ne skriva kakšen. Smo jo pa na začetku dopusta ostrigli, saj je prišel prijatelj iz BG s svojo drago za par dni uživat z nami v kampu. Je eden najboljši frizerjev in nas je vse v red spraviluser posted image . So se pa Zoji lasje tako okrepili takoj po striženju, da ne moreš verjeti kakšna razlika.

pa Arsenu eno pikapoko, da se čimprej pozdravi.

mama06 hvalauser posted image , tašča bo pa antibiotik dobila in bo ok.

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 31.8.2008 18:28:55 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
31.8.2008 19:03:54   
mama06
joj, sem smotana..

...skuštrana...tudi jaz želim čimprejšnje okrevanje tvojemu čmrljuuser posted image

suzanamai-meni moj nonstop teži, da bi bilo treba malega postrič, jaz pa ne popustim. Bom videla, kako dolgo mi bo še uspevalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3899
31.8.2008 20:29:22   
Pandica
Klopi  za vse, ki ste jih imeli upam, da bo ok, za Arsena pa, da bo hitro zdrav user posted image

Skuštrana   katera pa je večja kategorija? Do 36 kg al kak? Ker ta je od 9 - 18 kg.
Barva pa je itak svetovna, ne?

Striženje naših user posted image    jaz nimam moji kaj za postričt user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?