*kinnie* -> RE: Desetke007 part 4 (20.8.2008 8:31:52)
|
Dobro jutro. Danes je bila še kar "solidna" noč v primerjavi s prejšnjimi in hvala vsem za .... Lane31: Naše zdravstvo je res izkoriščevalsko. Če ne bi delala v njem, si še predstavljati ne bi mogla, o čem govoriš. Pri nas so sicer nosečnicam bolj naklonjeni, pa tudi mislim, da se držijo zakonodaje glede nočnih.....smo pa vsi nenormalno obremenjeni. Groza ej. Konstantno premalo kadra, posledično delo nalagajo do onemoglosti.....in potem če sem poštena, še zdaleč ni kvalitetno opravljeno. Itak so važne samo številke,....mah brezveze. Potem pa dobiš še plačo tako, da bi se najraje zjokal... Janja: Ti dam čisto prav glede bolniških. Jaz sem ena izmed tistih, ki vedno, kadar je otrok bolan, vzamem bolniško, ker se zavedam, da me ne bo imel nihče rajši, če se "žrtvujem" za delodajalca. Pediater me je včasih malo postrani pogledal.....niti enkrat mi ni sam predlagal bolniške, vedno sem morala sama rečt.... Ampak za moje otročke vse!!!! Je pa prav svinjsko, da je bolniška za otroka tako slabo plačana......he he pri nas večkrat predlagajo, da namesto bolniške punce koristijo ure.....ja pa ja....ni šans!!
|
|
|
|