nova10ka -> RE: Desetke007 part 4 (14.8.2008 20:55:39)
|
evo, srečanje je bilo super, tko kot je vanili omenila, naši cmoki so prav lušni, pa vedno večji. meni je najbolj ostal v spominu elian, ki je tako šibal v svojem zelenem bodiju :) sem rekla kasiji, da ga mora v modro oblečt, da bo pol ko modri dirkač [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] bor je itak carski, ima seveda boljšo frizuro od mene - 2ursae, morš mi povedat kje ga strižeš, da še sebe tja peljem. martin ma pa take plave oke, da te kar kap! tjaša ga je kar gledala dol iz vozička. pa še tolk lepo je navezan na mamico. urban - hihi - ga je mamica enkrat dol po toboganu spustila, pol je pa skoz gor plezal. boste mogli enga za domov nabavit. jaka - še en frajer, bojne rane niso prehude. sem se čist zaljubila v njegov hotsling, moram nujno še enga otroka narest hitr, da si ga bom lahko nabavila. potem valda še kai, ki je mogel probat vsa kolesa, če se vrtijo. neli je še ena taka pupa, ki ima oke, da te kap. je prišla do mene (btw lepše hodi od mene), obstala in me pogledala, kot da bi hotla nekaj povedat. resno. sem mislila, da me bo vprašala kolk je ura al pa če imam kak piškot al pa kaj. teo je tudi en takle luškanček, dans svoje pozornosti sicer ni namenjal tjaši, samo verjetno zato, ker je bila mal tečkasta. ma, sem čist not padla z opisi, pa sem mogla kar do konca vse napisat. drugač sem imela čist drugo tematiko posta v mislih. bom pa kasneje še tisto dopisala. upam, da nisem koga pozabla, če pa, mi pa pilsplis ne zamert.
|
|
|
|