VANILI -> RE: Desetke007 part 4 (10.8.2008 23:03:30)
|
o majoli, helou!! se vidimo v četrtek?? kaj ga pa maks bikska? Ja,verjamem, da ima vodo za izgovor, matr so ti naši bebji prefrigani, samo naj še kdoreče,da ne razumejo nas - še preveč dobro nas razumejo in seveda s pridom izkoriščajo našo ustrežljivost in še kaj. čeprav si jaz vedno rečem - ma samo enx je tko majhen, zakaj pa ne. Če mu druge dobe navade vcepiš, pa je lahko tudi rzvajen, če to pomeni, da ima rad bližino in toplino mamice. Meni je pa tko lepo, ko teotka vprašam,kok je moj in se tko stisne k meni... in ko popoldne imava skupinski spanec - ko zaspi na meni na kavču,jaz pa pod njim vsa zverižena, z okončinami, ki so mi zaspale in jih sploh ne čutim - amak mi je vseeno, ko vidim, kako lepo mi detece spi... copatki - a ste že kaj naročale? Jaz bi tud une z gekoti in to velike, največje. predvidevam, da so usnjeni in zatorej ne drsijo tako kot ti ko jih jaz mam pa tave iz deichmana - ko so ful svetovni modeli - prav nič ne drsijo. ženski kotiček: Kako sem si nehote prostituirnila 3 baterije ali Še vedno sem ženska: zadnji dan počitnic, ko smo že odhajali, sva z Živo šibnili v en kiosk s spominki, ker si je zaželela eno kroglo z delfinčki na baterije,ko se pol sveti in spreminja barvo, pa za atija sva en krigl kuple, pa za moja2 pa za brata... skratka, pridno sem nosila na pult vse te spominke in na koncu začne prodajalec pogovor, od kot da sem, pa če mi je tu všeč pa reme pa to in ono. Pol vzame pa baterije iz krogle ven češ da to ni vključeno v ceno. Sem skomignila z rameni, ok pač3 baterije, ne da se mi pregovarjat. In on še nekaj bi čvekal, na koncu pa mi reče: "Imate otvoreno dugme!" In mi pokaže na srajco. In res, bil je odprt gumb, ne po vrsti, ampak vmes, med modrcem. "No, hvala, nisem vidla!" Sem rekla in se zapela. In on? "Pa več sam to promatrao nekoliko vemena ali je bilo ljepo pa sam šutio!" In potem jaz planem, da potem pa si zaslužim une 3 baterije in da najmanj to in tip jih je brez besed priložil. No potem si je zaželel še en poljub za adijo pa sem mu samo prikimala, ja pajade, no ampak vsaj vidla sem, da kljub vsemu še nisem za staro šaro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley14.gif[/image]
|
|
|
|