Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PLIKO MODULAR SISTEM (PEG PEREGO) 22.2.2005 21:05:20
|
|
|
|
taca
|
Hojla! Jaz ti svetujem, da si najprej nekje ogledaš voziček, kjer ga imajo, ker so na netu barve čisto drugačne kot je v resnici. Midva sva šla kar v Sončka na Bled, kjer sva si zbrala avtosedež. Bil je čisto drugačen kot v katalogu. Zato ti svetujem, da pokličeš na GSM, ki je napisan na Sončkovi spletni strani g. Janija, ki ti bo tudi svetoval glede določenih stvari, ki te zanimajo in se lahko z njim dogovoriš in se dobite na Bledu v trgovini, kjer boš lahko izdelek kupila po ceni iz neta. Jaz imam sicer voziček Pramette in smo z njim zelo zadovoljni. Ročaje ima nastavljive po višini, tako, da mogoče za tvojega velikana tudi ne bo tak problem. Poskusi še enkrat. Imamo tudi lupinico od PP. Naš mali je zdaj star 5,5 meseca, ima 7,5 kg in se še vozi v lupinici. Zdaj je mogoče malo bolj zoprna, ker je otrok tolk oblečen in je notri malo stisnjen. Res je malo majhna ampak kar gre. Upam, da sem ti kaj pomagala. Lepo nosečnost še do konca. Taca
|
|
|
|
PLIKO MODULAR SISTEM (PEG PEREGO) 23.2.2005 15:56:21
|
|
|
|
lin
|
Naj te malo popravim. Pliko modular sistem in Premette je čisto isto no hočem rečt,pri modular sistem pomeni da dobiš vozek+košaro+jajček premette pa samo vozek ki so obrne na obe strani(da te otrok gleda ali ne)drugače pa so čisto isto visoki tako voziček kot ročaji,samo imaš možnost nastavljivih ročajev v dve višini. Mi smo meli prve tri mesece pliko modular sistem,samo smo košaro rabli samo dober mesec ker jo je Lin prerasla ker je velika. Tako da čebi zdaj kupovala bi sigurno vzela premette ker ga boš sigurno dlje lahko vozila v smeri da te otrok gleda kot bi košaro. glede jajčka pa sem bla jaz zadovoljna samo ga je tudi hitro prerasla tako da smo pri 5 mes kupili že večji sedež(9-18kg) No itak pa je bilo polemik o vseh jačkih glede velikosti,saj so si vsa podobna,pa baje da so pp jajčka zelo izboljšali. No upam da te nisem zmedla in da sem ti kaj pomagala. Če pa te šekaj zanima mi kr piši na privat
|
|
|
| Stran: [1] |
prevarabybyka_1987kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (
44%)
bi mu oprostila (
56%)
Število vseh glasov: 444Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!