montignac (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pixel -> montignac (22.2.2005 15:05:52)

Živjo, sem v 21 tednu in sem se v zadnjih 4 dneh zredila za 1,5 kg:(. Prehrano imam isto kot pred nosečnostjo, kile pa kar gor. Do sedaj sem "težko" pridelala 6 kg. Malo me je strah, da se ne bom razlezla, ker se že s temi kg ne počutim preveč dobro. Zdi se mi, da vse kar pojem obvisi na riti:zmeden: al pa če mam dvojčke in je en tam:)-
V glavnem, a mislite da se lahko na izi držim Montignaca? To je tista dieta, kjer po dnevih ločuješ ogljikove hidrate, beljakovine in škrob. ne bi se držala striktno in bi za zajtrk še vedno jedla jogurte, sadja in zelenjave pa itak lahko ful poješ. Sej ne da bi hujšala, samo strah me je da bo šlo nenormalno gor, glede na to da povsod piše, da se sedaj šele začne.

.ču -> montignac (22.2.2005 15:23:32)

Moje mnenje je,da se pa v nosečnosti za kilograme res na gre sekirat:zmeden2:
Ene smo se pač zredile mal več,ene so se mal manj.
Predvsem je važno tvoje zdravje in zdravje tvojega:duda:
Sicer si pa že čez polovico in že prej si mogla vedt,da se bojo kilogrami nabirali.
Mislim,da si se do sedaj zredila čist normalno.

Vprašanje pa je kolk je so kilogrami sploh odvisni od prehrane v nosečnosti:zmeden2:
No,nekaj že,če bi skoz v hladilnik letala.Nekaterim se pa tud voda nenormalno nabira in doda številke na tehtnici.

Tko,da prvo je zdravje:rozica:

Lp

Anonimen -> montignac (22.2.2005 15:38:17)

Ej, pixel, za kile se boš pol sekirala. Omogoči bebici vse potrebno, kar rabi za razvoj organizma in razvoj okusov (beri današnjo Ono).

Lunca1 -> montignac (22.2.2005 19:04:39)

Zdaj ni čas za hujšat. Pazi samo da ne boš jedla preveč sladkarij in preveč kalorične hrane.

Lp Lunca

Pia73 -> montignac (22.2.2005 19:59:49)

Jaz tudi mislim, da nosečnost ni pravi čas za hujšanje,... Jaz imam nenormalen apetit. Pa kaj naj zdaj, stradam??? Se bom potem s tem obremenjevala,.....

kalimero -> montignac (22.2.2005 20:52:53)

Pro Montignacu ne ločuješ po dnevih, pač pa po obrokih. In to ni dieta, pač pa način prehranjevanja in ni prav nič škodljiv. Tukaj ne bo šlo za hujšanje, pač pa za nadzorovanje teže. V naši hiši se vsi prehranjujmo po Montignacu - seveda ne striktno, še sploh otroci.
Vsi trije so ob rojstvu tehtali me d3,5 in 4 kg in so popolnoma zdravi. Tako da... Seveda po pameti.

Stran: [1]