Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prekmurkam in vsem ostalim lep pozdrav! 22.2.2005 13:46:10
|
|
|
|
Zana ssp
|
Vsem, ki so morda pričakovale moje odgovore sporočam, da sem bila v bolnišnici celi teden od 13.2., no zdaj sem spet doma in upam, da si pišemo. Teden v bolnišnici je bil preeeedolg, pa še obiski niso bili dovoljeni zaradi viroz, ki razhajajo. Moram, pa pohvaliti osebje ginekološkega oddelka (4.nadstropje) v Ms, ker so res ok in prijazni. Meni je v nedeljo zelo narasel pritisk in smo se bali, da bom mogla prezgodaj rodit (1.4.2005 mam pravi rok). No zdaj se mi je stanje normaliziralo in sem dobila tablete Aldomet trikrat na dan vse do poroda. Ginekologinja mi je priporočila dosti počitka, da še vsaj tri tedne "zdržim", takrat bom v 37 tednu in bo otrok že donošen. Zaradi visokega pritiska je lahko porod zelo rizičen in predčasen:rozica:, zato vsem, ki imajo pritisk 140 ali več priporočam, da vzamejo stvar resno in to čimprej! Lep pozdrav vsem in pišite! :rozica:
|
|
|
|
Prekmurkam in vsem ostalim lep pozdrav! 22.2.2005 16:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Zana! Sem se že čudila, da se nič ne javiš! Upam, da si vseeno uživala ta teden ležanja, ker je še to vseeno najboljše za :duda:! Ko boš pa imela kaj časa se pa vseeno oglasi. In naj te možek razvaja! Bojana
|
|
|
|
Prekmurkam in vsem ostalim lep pozdrav! 22.2.2005 21:03:36
|
|
|
|
beba76
|
Nas je manda kar več, ki smo odgovorile na tvoj post, pol si pa kar mrknila... Btw jaz mam PDP 6.4. tak da sma ful skupaj. Kam pa hodiš h G? Jaz mam Godiča v MS. Lep pozdrav zaenkrat, pa se beremo;)
|
|
|
|
Prekmurkam in vsem ostalim lep pozdrav! 23.2.2005 13:13:23
|
|
|
|
Ninica
|
Pozdravček vsem skupaj! Sem še ena prekmurka, samo bolj berem kot pišem :)-, rok pa imam 28.3. Že komaj čakam!9nebesa Pa ve, kako ste kaj? LP, Ninica 9nebesa
|
|
|
|
Prekmurkam in vsem ostalim lep pozdrav! 2.3.2005 16:12:30
|
|
|
|
Zana ssp
|
Ojla! Tu Zana, mam rok poroda 1.4. rodila bom v Rakičanu. moja ginekologinja je Kaus-Škaličeva v bolnišnici. Te je že kaj panika? Mogoče se srečama v porodni! Kako kaj kepica, ali ful brca, se giblje. Kako občutiš gibe? Mene to občasno kar iztiri, ker zna biti cel dan pri miru. No ne vem ali tudi tiste okroglaste izbokline štejejo kot gibi, sem včasih res v dvomih. Ali si hodila na materinsko šolo? Midva z možem zdaj hodiva in je res super! Pa že veš ali bo punčka ali fantek, ali se daš preseneti? Jaz nisem vprašala, vendar, čeprav sem bila mnenja, da naj bo presenečenje, sedaj že premišljujem ali bi morda vseeno vprašala. lp :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?