Nuna -> RE: Kje nakupujete? (14.6.2008 8:25:13)
|
Nakupujem v Sparu, ki ga imam najbližje, pri njih pa sem zadovoljna tudi z urejenostjo trgovine in odnosom prodajalk. Na cene vsakodnevnih nakupov (v trgovino grem vsak dan po službi) ne gledam, saj je določene stvari v mestu pač treba kupiti (vsaj mi jih moramo, ki nimamo vrta). Mesečni nakup opravim v Intersparu v Cityparku (stvari, ki se jih kupuje na zalogo, ki niso pokvarljive in za katere je zelo nerodno, če ti v določenem trenutku zmanjkajo in moraš v trgovino posebej ponje). Osnovno kozmetiko (higiensko) nakupim med mesečnimi nakupi, po make-up in po določene izdelke pa hodim v Mullerja. Oblačil ne kupujem niti določenih znamk, niti v določenih trgovinah, ampak se vsake toliko časa odpravim na sprehod in tam, kjer vidim nekaj, kar mi je všeč, kupim. Enako velja za obutev. Za večje nakupe (stanovanjska oprema in tehnika) pa se vedno najprej posvetujeva z možem, na internetu pregledava ponudbo in tudi cene, nato pa greva v nakup skupaj. Edini nakup, zaradi katerega pa sva se, odkar sva skupaj, še vedno skregala (in to je bilo trikrat), pa je bil nakup avtomobila. Tukaj imava pa tako različne okuse, želje in zahteve, da sva pred dvema letoma, ko sva nazadnje menjala avtomobil, ugotovila, da je najbolje, da na leasing kupiva vsak svojega. Mož ga namreč skorajda ne potrebuje, ker ima službo za ovinkom in ker zelo rad kolesari, ko pa ge je potreboval, pa se z avtomobilom po mojem okusu ni hotel voziti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|