Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tudi pol je v redu . ce dobis sonce za bonus a lohk oboje uzamem? ne, sonca ne dam, danes ne
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:50:08
|
|
|
|
Pobalami
|
Jaz mislim, da bo dolgo vroče poletje. Če pa ne bo, bo pa mrzlo. Loto bom pa tudi jaz napisala. če dobim se prostovoljno odpovem lepemu poletju.
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim, da bo dolgo vroče poletje. Če pa ne bo, bo pa mrzlo. Loto bom pa tudi jaz napisala. če dobim se prostovoljno odpovem lepemu poletju. kaj pa ce bo zadnje vroče poletje? bi se odpovedala? se mi neki filozofira, sori :).
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:55:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tudi pol je v redu . ce dobis sonce za bonus a lohk oboje uzamem? ne, sonca ne dam, danes ne pa sej ti si ga imela na morju ...dej no jst ti pa za ta cajt posodm gladiatorke?
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tudi pol je v redu . ce dobis sonce za bonus a lohk oboje uzamem? ne, sonca ne dam, danes ne pa sej ti si ga imela na morju ...dej no jst ti pa za ta cajt posodm gladiatorke? zal me je sonce spravilo v fjakasto razpolozenje.....tako da z gladiatorkami danes ne bo nic, sori :)
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 22:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tudi pol je v redu . ce dobis sonce za bonus a lohk oboje uzamem? ne, sonca ne dam, danes ne pa sej ti si ga imela na morju ...dej no jst ti pa za ta cajt posodm gladiatorke? zal me je sonce spravilo v fjakasto razpolozenje.....tako da z gladiatorkami danes ne bo nic, sori :) ma ti privoščim sončka ..ok dost cukra
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?