eva1
|
No pa se vam javim še jaz na kratko! Cele dneve samo poležavam, nč se mi ne da, samo spala, spala, spala bi! Ja v porodnišnici že umivajo s tistimi brisačkami za 1x uporabo, doma pa pomoje lahko na začetku z vatko, pol pa z onimi rokavičkami:zmeden2:-no vsaj tako bom jaz! Ja moja kolegica, rodila 1 teden nazaj ima tut tašne probleme z dojenjem, prsi bolijo, pa mali sredi dojenja zaspi...uglavnem pravi da bo vsak čas prešaltala na prilagojeno mleko, ker se potem mali skoz zbuja(na pol ure), ker med obrokom ne poje dovolj! Ma to je res kriza...upam, da nam bo vsaj malo to prikrajšano! Evo pri nas je spet začelo snežiti-punce še mraz bomo imele in sneg, pa smo mislile, da bo vsaj malo bolj toplo, ko bomo rodile! Tile lažni popatki pri meni izgledajo tako, da me fajn privije, najprej v sp. delu bušija, pol pa proti zg delu, pol pa začne pojenjat! Včasih kakšen večer jih imam ful-kr naprej, kašn dan pa niti enga! Sam bolijo pa že tile ta lažni, kako kaj potem oni ta pravi!? No jutri imam spet pregled, pa CTG, pa bomo vidl, če sem se še kaj odprla, pa kako kaj s popatki kaže! Upam samo, da bo vse ok s vodo in krvjo, pa s pritiskom, da ne bom spet v bolnici pristala! Lp, Eva 36t in :duda: Luka
|