|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mariborčanke
22.2.2005 13:16:32   
Pi@
Zanima me, kje kupite Baby check mini teste, ker jaz jih do zdaj še nikjer nisem dobila?
Lep pozdrav :miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mariborčanke
22.2.2005 13:20:55   
žlička
pi@ v lj se kupijo v lekarni, menim da bi se tudi v mb morali dobiti tam, si povprašala?

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mariborčanke
22.2.2005 13:20:56   
Tejčika
Jaz sem ga kupla v lekarni na Taboru.

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mariborčanke
22.2.2005 13:24:25   
biba77
V marsikateri mariborski lekarni jih vec ne narocajo (ne sprasujte me zakaj (:zmeden::zmeden::zmeden: ) in jih tam tudi ni. V nekaterih ga je zamenjal Seratec Direct.

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mariborčanke
22.2.2005 14:05:17   
Pi@
Do zdaj sem bila v lekarni pobrežje in europark, pa jih nimajo. Bomo iskali naprej ;)

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mariborčanke
22.2.2005 15:27:55   
Skye
Pi dobi se v Salonobaru v City-ju;)

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mariborčanke
22.2.2005 16:54:03   
Teni_
Jaz sem ga kupila v lekarni Europarku nekje dva tedna nazaj. Mogoče pa jih je zmanjkalo.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mariborčanke
22.2.2005 18:09:18   
Anonimen
Skoraj sigurna sem, da jih imajo v Lekarni Brezje. Vsaj nazadnje, ko sem tam pomagala, so jih imeli.

(odgovor članu Pi@)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   mariborčanke
22.2.2005 19:23:45   
kofetek2010
saj ni čudno, da jih je zmanjkalo, če je pa toliko :nosecka: in tistih, ki bi rade bile :nosecka: (vključno z mano :)-:bravo: )

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mariborčanke
22.2.2005 19:32:05   
Pi@
Hvala vsem za pomoč, ko jih najdem vam javim velja? :bravo:
jana73 se popolnoma strinjam s tabo ja in upam, da se kmalu tudi jaz nalezen tega virusa :nosecka:

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mariborčanke
23.2.2005 16:36:00   
Pi@
Kot obljubljeno vam javljam, da mi ga je uspelo dobit v lekarni gosposvetska. Zdaj pa samo čakamo, da bo ....;)

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ime za punčko
Kimmi

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč

Neli (27%)

Ana (29%)

Lucija (19%)

Niti eno (25%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!