Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:08:53
|
|
|
|
ZARA
|
O Nuna! A tebe kaj trka luna?
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:09:26
|
|
|
|
Nuna
|
Na tem forumu še nisem bila. Sem bila pa z drugim imenom na MONu.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:09:54
|
|
|
|
Nuna
|
ZARA... ne, nič. Mi pa nevihta kaplja na glavo.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:09:59
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA O Nuna! A tebe kaj trka luna? No, evo še naša pesnica. Saj res da je pol ure tuhtala, ampak glavni so rezultati.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 13.6.2008 13:10:15 >
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:13:03
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni No, evo še naša pesnica. Saj res da je pol ure tuhtala, ampak glavni so rezultati. A ti si pa štopala?
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:13:39
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Na tem forumu še nisem bila. Sem bila pa z drugim imenom na MONu. Pol si vsega navajena.
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:14:34
|
|
|
|
Nuna
|
V klepetih nisem sodelovala, tako, da ste me tukaj kar malo presenetile, predvsem z zasebnostjo (tudi v narekovajih) in s tem, koliko sem poznate med sabo. Vendar se ne bojte, ne bom vam skakala v zelje.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:25:06
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Vendar se ne bojte, ne bom vam skakala v zelje. Meni nimaš kam skočit, ker ne poznam skoraj nobene.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?