Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:36:51
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Mišni... daleč stran od tega. Ravno zato pa kontra nick. Ja, swing in tako .... Joj, pogrešam mino ali kaj je že bila.
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:37:16
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Mišni... daleč stran od tega. Ravno zato pa kontra nick. Ojoj. Ampak ... saj to pa ni legalno ali so že zakone kaj v tem času spremenili?
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:37:22
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Mišni... daleč stran od tega. Ravno zato pa kontra nick.
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:37:58
|
|
|
|
Nuna
|
Kaj ni legalno?
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:39:09
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Ne, samo 14 dni pred in 14 dni po polni luni je tako. in tako vsak mesec
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:39:48
|
|
|
|
srki
|
Ja, Mina ja in njen in tako .
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:40:19
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Kaj ni legalno? Ja, biti profesionalno nasprotje od nune ... saj si napisala.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:41:11
|
|
|
|
Nuna
|
Nisem njeno profesionalno nasprotje.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:42:55
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna PMS, polna luna... še kaj? pa ne vem , če sta ravno pms in luna kriva za to..no, vsekakor sta najboljši izgovor. Dejansko nekatere zamenjujejo virtualni svet s ta pravim. Mogoče se jim v realnem svetu nič ne dogaja, živijo dolgočasno življenje in potem tukaj iščejo neko zadovoljitev, da so vsaj za sekundo kao pomembne. Saj vidiš, da po temah, ki se odpirajo , da nekatere čutijo potrebo objaviti vsako najmanjšo stvar, ki se jim zgodi. Majhna je za nas, za njih pa verjetno višek dneva, zato ga kar sem objavijo. Včasih berem in si mislim, glej kakšen psiho, kot, da koga briga , da ima sveže umite zobe...po drugi strani pa se mi smilijo v dno srca. Kako le živijo uboge punce, da delijo take stvari na forumih? Razumem, da se nekdo veseli nove službe, nosečnosti, novega ljubimca, da je žalosten zaradi smrti, nesreče....ampak kozlarije ala "ravno sem skadila čik" mi vzbujajo le gnev in usmiljenje.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:44:42
|
|
|
|
Nuna
|
Zasvojenost z internetom, predvsem s klepetalnicami, forumi in on-line igrami, je zasvojenost, ki se jo zdravi v temu primernih ordinacijah - povsod po svetu in tudi v Sloveniji. To je bolezensko stanje (kakor hazardiranje ali narkomanija) in potrebuje obravnavo. Sem torej spada tudi izenačenje resničnega življenja s spletnim.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:48:54
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys pa ne vem , če sta ravno pms in luna kriva za to..no, vsekakor sta najboljši izgovor. Dejansko nekatere zamenjujejo virtualni svet s ta pravim. Mogoče se jim v realnem svetu nič ne dogaja, živijo dolgočasno življenje in potem tukaj iščejo neko zadovoljitev, da so vsaj za sekundo kao pomembne. Saj vidiš, da po temah, ki se odpirajo , da nekatere čutijo potrebo objaviti vsako najmanjšo stvar, ki se jim zgodi. Majhna je za nas, za njih pa verjetno višek dneva, zato ga kar sem objavijo. Včasih berem in si mislim, glej kakšen psiho, kot, da koga briga , da ima sveže umite zobe...po drugi strani pa se mi smilijo v dno srca. Kako le živijo uboge punce, da delijo take stvari na forumih? Razumem, da se nekdo veseli nove službe, nosečnosti, novega ljubimca, da je žalosten zaradi smrti, nesreče....ampak kozlarije ala "ravno sem skadila čik" mi vzbujajo le gnev in usmiljenje. Joj, to si pa tako dobro napisala, da se moram prav podpisat.
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:50:10
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys pa ne vem , če sta ravno pms in luna kriva za to..no, vsekakor sta najboljši izgovor. ko boš imela kilometrino boš vidla da se na trenutke to dogaja ja in ja kriva je luna pa pms, pa vreme, pa pritisk, pa vročina, pa mrzlota, pa lakota, pa sitost, pa še marsikaj drugega. Tako da Nuna če želiš tle ostat se kr navad na takele izpade Drugače pa ja men se v življenju nič ne dogaja, vse mi klapa in je že preveč dolgočasno, pa ne sikam in ne odpiram takih tem kako sem si zobe umila pa kdaj sem šla srat in da mi noge smrdijo, ker za moje pojme to nobenga ne briga
< Sporočilo je popravil puncica -- 13.6.2008 12:52:39 >
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:51:31
|
|
|
|
Nuna
|
puncica... saj me ne motijo, me nimajo pri čemu, pa tudi vem, kako je, če je pre-več žensk na kupu, ampak samo tipam teren. Veš, tam, kjer je preveč prepirov in hinavščine, tam Nune ni , pa kakršnikoli so že vzroki za prej omenjeno.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:53:31
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Veš, tam, kjer je preveč prepirov in hinavščine, tam Nune ni , Uh pol boš pa težk tle na tem forumu zdržala pa sej men se zdi da je povsod tak, no na vseh forumih se najdejo cvetke,
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:54:09
|
|
|
|
Nuna
|
Zato sem pa rekla - ČE bom ostala.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:54:14
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: higuys pa ne vem , če sta ravno pms in luna kriva za to..no, vsekakor sta najboljši izgovor. ko boš imela kilometrino boš vidla da se na trenutke to dogaja ja in ja kriva je luna pa pms, pa vreme, pa pritisk, pa vročina, pa mrzlota, pa lakota, pa sitost, pa še marsikaj drugega. Tako da Nuna če želiš tle ostat se kr navad na takele izpade O kilometrini ...niti na pamet mi ne pade, da bi tukaj nabirala kilometrino, ti se ja hecaš. Nabirala si jo bom, vsekakor ne na spletu. O ostalem..povedala si enako kot jaz, le z drugimi besedami
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:56:23
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica ne odpiram takih tem kako sem si zobe umila pa kdaj sem šla srat in da mi noge smrdijo, ker za moje pojme to nobenga ne briga Uh, ene pa to tako zanima oz. jih ne zanima, ampak odprejo pa vseeno pa komentirajo .
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:58:09
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna PMS, polna luna... še kaj? Euro 2008
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 12:58:51
|
|
|
|
Nuna
|
Navijate za Hrvaško, če že Slovenija ni na prvenstvu?
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Navijate za Hrvaško, če že Slovenija ni na prvenstvu? jap
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:02:27
|
|
|
|
Nuna
|
Proti vsem samostanskim pravilom sem včeraj po zmagi Hrvatov skupaj s svojim možem, zagrizenim navijačem, popila eno pivo. In si zavrtela pesem "Ja te volim, Hrvatska" (navijaška).
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:06:14
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Proti vsem samostanskim pravilom sem včeraj po zmagi Hrvatov skupaj s svojim možem, zagrizenim navijačem, popila eno pivo. In si zavrtela pesem "Ja te volim, Hrvatska" (navijaška). Laščana?
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:07:16
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Proti vsem samostanskim pravilom sem včeraj po zmagi Hrvatov skupaj s svojim možem, zagrizenim navijačem, popila eno pivo. In si zavrtela pesem "Ja te volim, Hrvatska" (navijaška). O ti packa!!!
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:07:27
|
|
|
|
Nuna
|
Radlerja. Pri Laščanu bi me zvilo, ker načeloma ne pijem alkohola.
|
|
|
|
RE: Je tukaj vedno tako? 13.6.2008 13:08:31
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna puncica... saj me ne motijo, me nimajo pri čemu, pa tudi vem, kako je, če je pre-več žensk na kupu, ampak samo tipam teren. Veš, tam, kjer je preveč prepirov in hinavščine, tam Nune ni , pa kakršnikoli so že vzroki za prej omenjeno. Ja pa O.K., a ti si zdaj res nova tukaj, a si imela prej kakšen drug nick?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?