|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odlocba CSD
22.2.2005 12:37:14   
Naja31
Pozdravljene,

koliko casa je pri vas preteklo od takrat ko ste na CSD oddale vse obrazce za porodnisko pa do prejema odlocbe po posti?
Zanima me CSD Lj-Siska.

Hvala.
Lp, Naja:nosecka:

:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   odlocba CSD
22.2.2005 12:53:35   
SIJA
Po zakonu o upravnem postopku je rok 30 dni.
LP S

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   odlocba CSD
22.2.2005 13:12:21   
*maja
Po navadi na CSD-ju Šiška vse delajo zadnji trenutek, vsaj moje izkušnje so take, pa še dostikrat jim kaj ne štima pa pol klicarijo in hočejo dodatne papirje in informacije.
Upam, da pri tebi ne bo tako ;).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   odlocba CSD
22.2.2005 13:22:37   
Naja31
No, krasno,
A se lahko zgodi, da datumsko zacnem s porodnisko, ampak do takrat pa nimam odlocbe? V sluzbi me bodo za noge obesili :)
No,saj ce en teden pred nastopom porodniske se ne bom imela odlocbe v rokah, jih bom poklicala.

Lp, Naja

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   odlocba CSD
23.2.2005 13:32:57   
nejcko
Kolikor se jaz spomnim, sem dobila že prvo nakazilo (bilo je le za dva dni preteklega meseca), šele nato pa sem dobila odločbo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   odlocba CSD
24.2.2005 22:11:40   
TRINE
Jaz sem ta ponedeljek oddala vlogo na CSD VIČ in sem včeraj že dobila po pošti odločbo o porodniškem dopustu in nadomestilu, danes pa še odločbo o pomoči za novorojenčka. Nakazila so 15-tega v mesecu za pretekli mesec, a mi je rekla, da verjetno nakazil v marcu še ne bo zaradi pravnomočnosti (15 dni).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?