UZ-spremljevalec (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tiamo -> UZ-spremljevalec (22.2.2005 12:25:27)

Moja mami si tok želi z menoj, pa je mene kar malo sram, :ups: da bi šla mami z menoj?

Pravi, da k je ona bila noseča ni bilo še UZ in jo tok zanima kako se to vidi. 8)

Kaj menite? :zmeden:

Lp Tia74

clea -> UZ-spremljevalec (22.2.2005 12:35:23)

Seveda naj gre,če si to želi!!!!!:)
Tudi za bodočo babico mora biti to pravo doživetje,ko prvič vidi svojega vnuka!

NENAJANI -> UZ-spremljevalec (22.2.2005 12:38:43)

Moja mami je bila na nuhalni z menoj. Fant ni imel časa, pa se je mamica sama ponudila! Iz istega razloga, kot tvoja mami je tudi moja hotela biti zraven! Še slikico ji je dala!!!!
Je bila bolj vzhičena, kot jaz, ko ga je videla!!!!!
Če hoče, naj gre, saj lahko gresta oba s fantom. Ena :nosecka: pred menoj je imela tri spremljevalce!!!

špelin@ -> UZ-spremljevalec (22.2.2005 14:30:33)

Moja mami je šla z mano na morfologijo, ker mož ni mogel prej iz službe. Prav navdušena je bila 9nebesa

Tudi moja je bila čisto očarana, ker v njeni nosečnosti še ni bilo takšnih UZ pregledov. No, 1x so ji UZ res delali, ampak njej ni nihče nič pokazal ali povedal.

Zakaj pa ne? Seveda, če tebe ne moti ;)

:rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> UZ-spremljevalec (22.2.2005 14:38:15)

Kar naj gre, zakaj pa ne? Mogoče bodo kaj negodovali, če bodo imeli slab dan, pa kaj!

SU -> UZ-spremljevalec (22.2.2005 15:18:45)

Men se zdi pa to tkooo fino, da hoče s tabo!! Seveda res, če tebe ne moti. Tudi moja skoz tarna, da prej tega vsega še nič ni bilo... Ji bom kar sama predlagala, da gre z mano...:)- LP in uživajte! Saša (33,2/7)

pravljica -> UZ-spremljevalec (22.2.2005 16:38:32)

če mož ne bi šel z mano, bi tudi jaz vzela mamo (čeprav bi bla pol druga babica ljubosumna :)-)
jutri grem na snemanje UZ in komaj čakam, da pikeca pokažem še drugim

Jessy -> UZ-spremljevalec (22.2.2005 20:01:52)

Isto pravi moja mami, da takrat še ni bilo UZ. Pa sem ji rekla, da če želi, da gre lahko naslednjič z menoj, ker je mož že bil. Takoj se je strinjala, ampak zdaj se ta dan vedno bolj približuje (naslednji teden), pa sem se tudi sama že začela spraševati, če bo hecno, če gre mami z menoj. Pa ne mislim v čakalnici ampak notri, pri ginekologu - kaj si bo mislil.... hmmmmm......

špelin@ -> UZ-spremljevalec (23.2.2005 8:07:51)

Pa kaj te briga, kaj si drugi mislijo. Veš, tudi otroček, ki ga boš rodila, ne bo popolno pridkan in idealno miren - če te je že zaradi mame sram, kaj šele bo ;) Kar pogumno, če si TI pripravljena z mamo deliti to čudovito izkušnjo. Saj so tudi spremljevalke pri porodih lshko mame, pa še nikogar ni bilo sram :bravo:

Why not?

Tiamo -> UZ-spremljevalec (23.2.2005 8:26:49)

Hy,

Mogoče sem se narobe izrazila, ni me sram zaradi mame, ampak zaradi tega, ker k mojem G hodijo pretežno same nosečnice, sploh pa nisem vedela da gre lahko kdo drug s teboj.

20. 3 gre z mano...

:love:

špelin@ -> UZ-spremljevalec (23.2.2005 9:04:26)

Na moj rojstni dan... ;)

Drugače pa tudi k mojemu G (vsaj kolikor vidim) hodijo bolj nosečnice same, jaz pa skoraj vedno privlečem s seboj še mojo veliko piko (sestra že sprašuje, če je kaj narobe, kadar je nimam s sabo :)-), včasih moža, včasih pa mamo :bravo::bravo:

Uživajta ob pogledu na malo kepico!!!

Stran: [1]