dan D (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Špela100 -> dan D (22.2.2005 12:09:43)

Danes je pa moj dan D.

NE,NE,NE
čakam :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:
Kljub enmu majhnemu izcedku v nedeljo zvečer, ni še nič.Sem zdaj preverila.
Ampak trebuh pa boli, kot da se bom zdaj razpočla na pol.Tako, da verjetno še pride.
Kako ste pa ostale, tiste, ki ne čakate :hudicek:

Kris -> dan D (22.2.2005 12:13:05)

Špela,

upam,da je ne bo in da si se je znebila za 9 mesecev.

Poleg tega, da imaš občutek,da se boš razpočila, imaš še kakšne znake?

Danes se sama tako slabo počutim. Celo leva ledvica ali pod ledvico me boli. Ne vem, kaj bi bilo.

Pozdravček :rozica: :rozica: :rozica:

Nyah* -> dan D (22.2.2005 12:14:06)

Ojla Špelca!

Jaz je se NE cakam, se kakih 10 dni ali vec.

Ti jo pa le odzeni, zaplesi kaksen NE :hudicek: ples hihii:)-

Upam, da je ne bo :metulj:

Kris -> dan D (22.2.2005 12:16:22)

Nyah,

kdaj jo ne pričaujeŠ? Jaz jo ne pričakujem tam okrog 5.3.

Upam, da je ne bo. Držim pesti :miska::miska::miska:

Nyah* -> dan D (22.2.2005 12:22:36)

Hehehe :)- kris, zgleda da bova skupaj plesale bojne plese da :hudicek: ne bo:)-

Jaz je namrec ne pricakujem najkasneje 06.03.

Upam, da bova skakali po RR-ju od veselja, ker je ni:bravo::bravo:

Drzim :miska::miska: za :roza::modri: +++++ ali karkoli ze pokaze za :nosecka:!

Hocem :duda::duda::duda:, pa tudi tebi in vsem drugim privoscim iz dna srca!

Špela100 -> dan D (22.2.2005 12:25:30)

Ma plešem, skačem, molim, pa si mislim, ma naj pride, pa čimprej gre, pa spet ko jo vsaj ne bi bilo...
pa malo pozabim, pa se spet spomnim, pa sem cela živčna...
Ampak vseeno boli trebuh.Zdaj, zdaj bo priteklo.
Drugih znakov pa nobenih.
Prvič, ko sem bila noseča, sem sam test naredila pa mi je že bilo slabo po enemu tednu pa do tretjega - četrtega meseca.Kakšne znake sem pa takrat imela pa se ne spomnim, ker je že dolgo od tega...
Menda tisti kovinski okus..:zmeden::zmeden:

borovnička -> dan D (22.2.2005 12:34:26)

Nyah in kris, bomo že tri v bojnem plesu. Jaz je pa ne pričakujem od 7.3. dalje :)-:)-:)-:)-

Torej kdaj začnemo? Mormo zgodej začet, ker tist tik pred zdajci ne bo dost pomagal. :)-:)-:)-

Kris -> dan D (22.2.2005 12:36:22)

ojla,

Nyah - najin boj bo trajal kar nekaj dni. Težko je živeti v negotovosti.

Skratka v tistem tednu bova skupaj doživeli veliko veselje ali pa razočaranje. Upam, da bo za obe tisto prvo.

Tudi tebi želim :duda:.

Špela,
vse to tudi sama doživljam podobno kot ti in verjetno tudi vse ostale, ki so v, če ne istem, podobnem položaju.

Skratka držim pesti za vse nas. :miska::miska:

Kris -> dan D (22.2.2005 12:38:24)

borovnička,

popolnoma se strinjam s teboj.

Tik pred zdajci ne bo pomagal.

Če je ne pričakuješ 7.3., potem moraš zdaj veliko hopa cupat :sloncek::sloncek:, če se ne motim, a ne?

borovnička -> dan D (22.2.2005 12:46:43)

:)-:)-:)- mi že zdej velik hopa cupa :sloncek::sloncek::sloncek:, da b se ja prjel.

Ampak tud tist ples proti :hudicek: tečki rdeči ne b škodil.

Najboljš, da se dobimo vse tiste ki je ne pričakujemo, pa udarmo enga. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Kris -> dan D (22.2.2005 12:48:26)

borovnička,

zanimiv predlog. Niti ni slaba ideja. S skupnimi močmi, bi tečko rdečko :hudicek: le odgnali.

Lahko pa tudi telepatsko - kaj meniš.

borovnička -> dan D (22.2.2005 12:52:34)

kris, mislm, da bi tud telepatsko šlo.

Se bomo zmenile kdaj pol pa vsaka doma odpleše en tak pravi indijanski ples proti :hudicek: tečki rdečki.

Ni :hudicek:, da nam ne uspe.

Torej sekirico v roke, pero za uho pa gremo! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Kris -> dan D (22.2.2005 12:53:59)

indijanski ali pa trebušni ples?

Kaj meniš, ker bi bolj zalegel?

borovnička -> dan D (22.2.2005 12:56:24)

hmmmm.. ti pa maš idej ja :)-:)-:)-:)-

dejmo probat najprej indijanskega. Če tečka rdečka pride, pol bo treba it na trebušnega.:)-:)-

pa ne smemo pozabit na hopa cupa a ne :sloncek::sloncek::sloncek:

Kris -> dan D (22.2.2005 12:58:35)

prav nasmejala sem se. Lepo.

A boš ti vodja plemena ali kako se že reče?

muriel -> dan D (22.2.2005 13:14:20)

spela; imas poplnoma identicen dan kot jaz; moj dan D naj bi bil sicer jutri, ampak delam iste stvari kot ti; izcedek pa nic, upam in vem da ni, pa spet na wc, skusam izklopiti!

psihotično stanje!

mujcek -> dan D (22.2.2005 13:31:43)

Jaz sem že dala vse plese skozi :sloncek::sloncek::sloncek::)-, sedaj pa čakam kaj bo.

Zanima me ali je imela katera od vas že več kot teden dni pred :hudicek: občutljive bradavičke?:zmeden: Ali je to mogoče zaradi klomifena???

Komaj čakam konec tedna, ker sem tako živčna zaradi :hudicek:, da ne morem spati, tako da naj čimprej pride, še boljše pa če sploh ne pride nekaj mesecev:)-:)-:)-

larisa -> dan D (22.2.2005 13:38:57)

Ja Mujcek, jaz mam tud od O naprej takoooo boleče prsi da je hudo. Mislim da bo to klomifen ker nosečnost se nebi takoj po O pokazala z bolečimi cickami ampak šele mal pred M. Ampak mene tud zanima če klomifen vpliva na to? Se mi zdi da sem že enkrat brala da te hormonske tablete povzročajo bolečina v prsih pa ostale znaka ki jih mi prav hitro pripišemo nosečnosti pol smo pa tooook :((:(( k ni nič.
LP

mujcek -> dan D (22.2.2005 13:41:50)

Joj, potem bomo pa res spet :((:((:((

Ampak enkrat pa bo:bravo::bravo::bravo:

pipi1 -> dan D (22.2.2005 13:47:34)

Punce,
iz lastnih izkušenj vam povem, da je klomifen :grrr: lahko povzročitelj teh znakov. Sem pri prvem jemanju doživela isto in bla vsa na luftu... pol pa.. :(( . Pri drugem in tretjem jemanju pa ni blo nobenuh znakov. Tk da tudi to ni zanesljivo. Lahko bo :nosecka: lahko pa da ne :((. Drzim :miska: .

pipika

Andy13 -> dan D (22.2.2005 16:00:08)

Špela, držim pesti, da M ne pride! :miska::miska::miska:

Tudi jaz je NE čakam, bi morala priti, pa je že 2 dni ni in upam, da je tudi ne bo! :)-

Stran: [1]