|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojke so kar izpuhtele - pomoč
22.2.2005 11:03:59   
ANJA5
Pozdravljene,
Zgodilo se mi je točno to - izpuhtele so!!
Še en teden nazaj so bile polne, velike, kot da že polno dojim..no in zdaj - nič!:zmeden2:
Povešene so in na otip čisto mehke - kot da so prazne. Res mi ni jasno kaj se je čež noč zgodilo.
A se kateri sanja kaj se jim je zgodilo?
Po moje bi mogle biti zdaj največje al ne?

:nosecka:Anja 32 tednov
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.2.2005 11:32:12   
Anja
Po moje maš zdaj malo pavze pred velikimi baloni (telo ti je dalo malo počitka :)-) pol malo pred porodom pa boš dobila duplo porcijo :)- :)- :)-

Takoj menjam :)

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2005 11:33:27   
ANJA5
Ja upam, da je to in da ni kej narobe. Skoz do zdaj sem že bila navajena na balone zdej pa kar nič...

Srečno,:rozica:
Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2005 13:18:30   
darjatimci
Ja tega pa še nisem šlišala,mislim,da bi morale ostati iste,to se ponavadi zgodi po končanem dojenju pa še to gre bolj počasi.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2005 20:51:39   
beba76
Jaz sem v 35. tednu, pa so tudi malo uplahnile... Saj pridejo nazaj - majo pač "leno obdobje":)-:)-:)-

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?