Anonimen
|
ankica ne, ni me tista tema zmotla tist mi je nekak jasno da je hec, menda ti ja ne zgledam tolk zategnjena, da ne razumem heca zmotlo, ma ne glih zmotlo...ma whatever, me je to, k čist povsod naletiš na to...teme tam po porodu, pri otrocih, čvekarijah, pa sej ne sam kle gor, tud v RL, sediš kje pa mal vlečeš na ušesa ka kakšne bejbe dedce obdelujejo...isti drek, samo nezadovoljstvo in tko....in ne gre se za popolnost in oh in sploh, samo jaz si to tko predstavljam da bi naj bil partnerski odnos lep, zadovoljujoč in izpolnjujoč....da te oseba k ti je partner vsaj približno osrečuje, ne pa da ti grejo kr lasje pokonci, ko pomisliš na dedca mogoč sm pa zamudila kaj k res ne vidim smisla bit z nekom, k me sam ob živce spravlja, k morm skoz neki pizdit nad njim, se dret, mulit, jokat al izsiljevat tko al drgač, pa še zmeri je vse skp en drek....pa tud ne kupim tistga, da je treba v partnerstvu in za partnerstvo potrepet, japajade, a v zvezi bom zato da bom trpela tok ubrisana pa nism in niti približno nism prpravljena po-trpet, pač ne štekam zakaj bi tud ne štekam zakaj bi on...bilo je ludo i nezaboravno, zdej pa k ni več, si pa dejma možnost da bo spet, pa čeprav nekje drugje... pa sej na začetku verjetn nikjer ni tko, samo kaj se zgodi da prpelje tko dauč? pač ne verjemem da so dedci krivi, oz. samo dedci....k valda če ti nekdo za vsak drek sleherni dan najeda, ne glede na to kaj in kako narediš, ti slejkoprej vse dol pade....in to dobesedno vse...k tud na spolnost vpliva, a se je za čudit da je tolk nezvestobe in iskanje vsaj trenutne osrečitve nekje drugje? in jaz si ne predstavljam da bi mogla mojga dedca nahrulit, zato da pač je neki od njega? sej je mel mat, da je lajala nad njim, se ga je primlo kolkr se ga je, jst pač ne mislim.....k tud v končni fazi - kter moški si pa želi mamico v postli in bskrle, ne govorim o lepoti, modi in podobnem, ker to pač nima nobene veze...
|