december06
|
tianna za lep krst. Plenice: mi uporabljamo mullerjeve čez dan, ponoči pa pampers, pa smo imelu tudi za ponoči že mullerjeve in so tudi vredu. Smo pa imeli dva paketa Hoferjevih in je bil prvi paket res super, potem naslednji (kupljen čez kak mesec) pa čisto zanič. Pa ne vem ali so začeli delat po novem take čudne, bolj trde, ali pa je bla samo tista pošiljka. Najprej so mi ble bolj všeč, ker so ble bolj tanke od mullerjevih, zdaj pa ko so mullerjeve nove, tanjše, so mi te super. Cena pa je, glede na eno pleničko, enaka. Tianna sporoči, kako boš zadovoljna s temi iz Hoferja. zobki vsem za zobke. Jaz pa našemu že tri dni gledam a je al ni, zgoraj. Se mi zdi da že vidim črtico, pa pol spet ne..... Sandra ti je kaj znano? vasja in zoja NeILa tudi jaz ti žal ne vem pomogat. surya za uspešen prvi teden službe. Menda potem gre še lažje. Daj nam mal spodbudnih besed, za potem ko gremo mi v službe, da bomo lažje naše cukrčke doma pustili..... helena eno vprašanje zate, pa še za katero, ki uporablja kahlico. Kaj zdaj kakate obvezno samo v kahlico? Mi smo bli zadnjič cel dan na terenu, brez kahlice, in je potem kakal doma zvečer. Zadnjič, ko sem bla tudi cel dan na terenu, in na obisku pri kolegici, ki ima tudi malo punčko in kahlico doma, je potem tam v kahlico kakal. Malo me skrbi, da bo obvezno za kakanje potreboval kahlico, ker pol bom še to mogla skoz s sabo met. Al pa da kupim, kr eno za v avto? Malo za hec, malo zares. KAKO VREME??????????????? Ma kaj je že november? Pa gremo v soboto na dopust. Saj se mi zdi da lepše kaže. Mi bomo pa danes imeli na jedilniku zajčka. Saj, vem, da so lušni, ampak so tudi dobri in zdravi.
|