|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
16.6.2008 12:41:42   
Anonimen
Čau punce!
Sem ga dala spat, ker je že bil utrujen. Pri nas zaenkrat ne dežuje, tako da sva šla prej zopet ven. Je pasalo, čeprav je vreme čisto jesensko. user posted image  

Zdaj pa likam...

Nena: user posted image user posted image user posted image  za tvoja sončka!

Sandra85: Bravo za 2. zobek! user posted image

Lemavrica: Zanimivo, kako sta se tast in tašča poboljšala a? user posted image  Kaj pa je blo v začetku?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
16.6.2008 13:27:15   
december06
tianna user posted image user posted image user posted image za lep krst.
Plenice: mi uporabljamo mullerjeve čez dan, ponoči pa pampers, pa smo imelu tudi za ponoči že mullerjeve in so tudi vredu. Smo pa imeli dva paketa Hoferjevih in je bil prvi paket res super, potem naslednji (kupljen čez kak mesec) pa čisto zanič. Pa ne vem ali so začeli delat po novem take čudne, bolj trde, ali pa je bla samo tista pošiljka. Najprej so mi ble bolj všeč, ker so ble bolj tanke od mullerjevih, zdaj pa ko so mullerjeve nove, tanjše, so mi te super. Cena pa je, glede na eno pleničko, enaka. Tianna sporoči, kako boš zadovoljna s temi iz Hoferja.

zobki user posted image user posted image user posted image vsem za zobke. Jaz pa našemu že tri dni gledam a je al ni, zgoraj. Se mi zdi da že vidim črtico, pa pol spet ne..... user posted image Sandra ti je kaj znano?

vasja in zoja user posted image

NeILa user posted image tudi jaz ti žal ne vem pomogat.

surya user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen prvi teden službe. Menda potem gre še lažje. Daj nam mal spodbudnih besed, za potem ko gremo mi v službe, da bomo lažje naše cukrčke doma pustili.....

helena eno vprašanje zate, pa še za katero, ki uporablja kahlico. Kaj zdaj kakate obvezno samo v kahlico? Mi smo bli zadnjič cel dan na terenu, brez kahlice, in je potem kakal doma zvečer. Zadnjič, ko sem bla tudi cel dan na terenu, in na obisku pri kolegici, ki ima tudi malo punčko in kahlico doma, je potem tam v kahlico kakal. Malo me skrbi, da bo obvezno za kakanje potreboval kahlico, ker pol bom še to mogla skoz s sabo met. Al pa da kupim, kr eno za v avto? user posted image Malo za hec, malo zares.

KAKO VREME??????????????? Ma kaj je že november? Pa gremo v soboto na dopust. Saj se mi zdi da lepše kaže.

Mi bomo pa danes imeli na jedilniku zajčka. Saj, vem, da so lušni, ampak so tudi dobri in zdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
16.6.2008 13:33:01   
helenav
december...kahlica....ma pri nas je tako, da če je doma..gre vedno na kahlico....če smo pa kje okrog, pa jo dam na rhbet, ji dam pleničko dol,noge gor in pol kakauser posted image user posted image ..jaz ne bom zraven nosila kahle....pa včasih se tudi v pleničko pokaka...če nisem pozorna in če ne vidim, da se napenja....Tega zadnjega je sicer bolj malo..topa zato, ker naša punca je narejena kot po urniku..kaka ob 6.30 in 13.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..včasih pa še ob 19.03user posted image user posted image user posted image user posted image malo za šalo..ampak večinoma za res..sej če ne bi imela tak urnik, bi večkrat kakala v pleničke.

mi tudi sedaj gledamo eno črtico spodaj....ma kaj to je prav ko ena zarezana črta?? nekam siva je? sploh ne vem,če je to to..od kolegice fantek ima čisto drugačne dlesni..on dobi pa vse napihnjeno preden zobek pokuka....user posted image
ah sej bo...še noben ni ostal brez zobkov a ne??user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 203
16.6.2008 13:35:35   
helenav
ene nevmesna.....sem sedaj po Tv vidla v živo Tjašo KOkalj...miss univerze 2007 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajooooooooooooooj..to pa naš SLO okus???????

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 204
16.6.2008 13:53:38   
Anonimen
December06: Bom poročala ja. user posted image  Kako pa si mu pripravila zajčka?

Helenav: Pa sej je luštna. user posted image  Dobro, ni zdej Heidi Klum, toda tudi grda ni. Za moj okus no. Ljudje pa smo si itak različni. In prav je tako! user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
16.6.2008 14:00:30   
helenav
Pa sej je luštna. Dobro, ni zdej Heidi Klum, toda tudi grda ni. Za moj okus no. Ljudje pa smo si itak različni. In prav je tako!

ne grda ni...ampak mislim, da skriva slo dosti dosti dosti več lepših deklet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
16.6.2008 14:02:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Pa sej je luštna. Dobro, ni zdej Heidi Klum, toda tudi grda ni. Za moj okus no. Ljudje pa smo si itak različni. In prav je tako!

ne grda ni...ampak mislim, da skriva slo dosti dosti dosti več lepših deklet...

Ja to pa res. Ma kaj, ko se punce ne prijavijo na taka tekmovanja.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
16.6.2008 14:19:36   
annie
Pozdravljene,

mišek spi, jaz pa sem hitro malo na rr prišla pogledat user posted image Čez vikend smo se imeli fajn, samo vedno prehitro mine user posted image Sem prejle delala Tiramisu in me je nik ful gledal in delal am, am, ko sem plazma kekse namakala v kavo, da sem mu mogla enga dat, pravzaprav je kar tri pojedel, da sem lahko potem v miru dokončala user posted image Ja, zdaj pa logično, da je šel brez kosila spat...user posted image

Tianna super, da ste krst lepo opravili user posted image ...pa čestitke za kar tri zobeke user posted image
Glede plenic pa jaz čez dan kar lidlove-Toujours uporabljam in so mi res super user posted image , pa cenovno zelo ugodne. Za čez noč pa pamperske active fit.

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

annie user posted image user posted image user posted image nov avatar!!!!!!

user posted image user posted image ...
pa  čestitam za 2.zobek user posted image

123a lepa princeska tvoja Zoja user posted image . Pa kako sta luškana na tisti sliki z Vasjo user posted image
Glede kahlice, vidim, da vas dosti že tole prakticira user posted image . Mi bi tudi, samo kaj, ko bi mu potem mogla kahlico kar na rit zalepiti, ker pri njem pa se res nikoli ne ve, kdaj se bo pokakal user posted image

NaIla na žalost ti glede tega ne vem svetovat user posted image ...še vedno močno držim pesti za tvojega brata user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 208
16.6.2008 14:24:23   
Anonimen
Uf, pri nas je zdaj tako zečelo deževati... Grozno no. In to naj bi blo neko poletje. user posted image  user posted image

Čmrljček še vedno spančka, jaz pa sem z likanjem že pri koncu... user posted image

Annie: Pošlji mi kakšen košček Tiramisu-ja. user posted image  Aja, tudi jaz bi mu morala kahlico na ritko zalepiti. user posted image

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
16.6.2008 14:36:29   
PBJ
Še nekaj besed iz našega konca...

Pred tednom sva imele P in mere so: 9. mesec: 9460g in 74cm.
Alergijo kar uspešno zatiramo, občasno pa še izbruhne, čeprav ne vem zakajuser posted image

Plazenje je izpilila v nulo, tako da sedaj dela lumparije po hiši. Pravim, da je namesto sesalnika, ker pobere vsako najmanjšo pikici s tal .... jaz pa sem že pravi policist, ker jo non stop opozarjamuser posted image ... pa zemlja v rožnih loncih je tudi nadvse zanimiva.

Sedaj se odpravljam k zobozdravniku...

Lepo se imejte z vašimi sončki, še naprej lepo rastite, bodite zdravi...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
16.6.2008 14:53:29   
annie
user posted image

...evo Tianna samo zate user posted image . Samo moj kos verjetno ne bo tako dobro izgledal, ker sem ga sedaj prvič delala, tako, da zaenkrat sploh nimam pojma, kakšno bo user posted image ...trenutno je še v hladilniku, da se malce strdi...samo kaj, ko me firbec že matra user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 211
16.6.2008 15:22:36   
LINA31
Midva sva prišla od tašče. Tolk se je umazal tam, da me je bilo grozauser posted image . ja itak, če mu vse da za jest. Glede na to, da se vidimo bolj po redko ne kompliciram, ker se mi ne da še zaradi tega kregatuser posted image
Sva bla še na sprehodu in zdaj upam, da bo zaspal, ampak on pojeuser posted image user posted image .  Zdaj že joka. Grem pogledat kaj se dogaja in pridem nazajuser posted image .

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.6.2008 15:27:54   
annie
Punce, imam eno vprašanje user posted image A mogoče, katera pozna kakšen lep verz za 1.rojstni dan? Namreč od moje kolegice sin bo jutri star leto dni user posted image , pa bi rada na njen gsm napisala kakšno čestitko. Sem že malo brskala na netu, pa do zdaj nisem nič kaj pametnega našla...user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 213
16.6.2008 15:28:45   
CUKRČEK
dober dan, Sibirijauser posted image

Pri nas zebe, kot bi bilo sredi januarja in ne junija. Mater, to ni ničemur podobno. Sva bila v petek na nekem motozboru in sva prišla domov premražena, namesto da bi uživala v topli nočiuser posted image

Sem pa dala v album spet malo slikic..gesla so v slupini septembrk.

Sicer smo pa končno zdravi...vsi. Upam, da vsaj nekaj časa zdržimo brez zdravnikov.

o, annie, to mi deli s tiramisujem. Jaz se tudi moram spravit kaj peči, ker ima tastarejša v soboto roj.dan pa da se bomo sladkali.

Plenice pa jaz kar sparkijeve uporabljam..za ponoč pa za podnev. kadar so v akciji jih kupim par paketov da lahko v najcenejše seretauser posted image Glede na to, da mam dbve riti v plenicah bi najbrž propadla, če bi tadrage kupovala.

Nič, grem na kufe k soseduser posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 16.6.2008 15:32:45 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 214
16.6.2008 15:31:54   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Midva sva prišla od tašče. Tolk se je umazal tam, da me je bilo grozauser posted image ...

Ja, tole pa mi je zelo znano user posted image ...samo gremo ponavadi vsi 3je in seveda moj možek lažje kaj reče, kot pa jaz , ali pa ponavadi rečeva, da je ravnokar doma jedel in da sedaj ne bo nič jedel user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.6.2008 15:39:34   
annie
Cukrček, kako lepi so tvoji otročki, še posebej zadnja slika je ful lepa user posted image user posted image user posted image ...res so pravi cukri user posted image  

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.6.2008 18:28:51   
guppy
Sandra, za seznam: Marko 3. zobek (dvojka zgoraj) 16.6.2008. Zgleda, da se je to kuhalo prejšnji teden, ko sta bila tako nemirna. Maji počasi leze ven tudi druga zgornja dvojkica.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.6.2008 18:34:03   
lemavrica
Midva sva se potepala sva šla malo na obisk in vozičkanje. Potem pa še v trgovino in je bila ura že 17 ko sva domov prišla, ful je hitro dan okoli.user posted image

Marko user posted image user posted image  za zobek

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.6.2008 20:02:25   
LINA31
Tudi meni se zdi, da dnevi kar letijo. Saj to je fajn. user posted image
Sem pa pogruntala, da je za Žana boljš, če je manj v vozičku ali avtosedežu, full ima energije in če se ne giblje dovolj, je full tečkauser posted image .

Bravo za vse zobkeuser posted image . Žanu tudi slina teče v potokih in samo drgne dlesni, res bodo dvojke vsak trenutek prišle venuser posted image .

NaiLA...sem mami vprašala, če pozna koga, ki se je zdravil s to metodo, pa je rekla, da je zanjo prvič slišala dva dni nazaj, ko je bila na TV oddaja o tem.

Neposredna povezava do sporočila: 219
16.6.2008 20:08:14   
Anonimen
Čer.
Sem ga dala spati. Full je ubožček. Ti tri zobki ga zdaj full martrajo, čeprav so že zunaj. Prej si je z eno igračko zopet dlesni ranil do krvi, tako agresivno si drgne. user posted image  user posted image  user posted image

Annie: Hvala za tiramisu. user posted image   A je uspel?

Marko: user posted image  za zobek!

Naty: Še vedno te ni. user posted image  Upam, da je vse ok.

Jaz zdaj jem sladoled... Kmalu bom šla spati, ker sem utrujena.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
16.6.2008 20:10:07   
helenav
cukerček user posted image user posted image user posted image user posted image ma ta zadnja slika je tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tvoj Berni je user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem ga tudi imela..z bivšim...pol je pa tam ostal..ker v bloku, ni najbolj primerno za njegauser posted image user posted image user posted image ..najprej sem ga obiskovala, pol pa sem se odločla,da ne morem 10 let tako....kaj bom rekla otrokom....ta pes je moj in tej ljudje so hm...veš ko je bila mama mlada, je pred vašim očkom imela..itd...user posted image user posted image ....mi je raje v ful lepem spominu ostal....pa ko sem prenehala hodit k njemu, si je po par mescih žalovanja le izbral novega gospodarja...ampakko bom stara tetka...bom si spet nabavla tega prijatlauser posted image user posted image user posted image

grem na kavč....

Lep večer..te hude čveke šele prihajajo...jaz raje z možem klepetamuser posted image user posted image user posted image KLEPETAMuser posted image user posted image user posted image , ker se čez dan takoooo malo vidivauser posted image user posted image

dreamz kdaj boš nazaj???????????????

Neposredna povezava do sporočila: 221
16.6.2008 20:21:15   
Anonimen
CUKRČEK: Ja, ta zadnja slika je res lepa! user posted image

Ja Dreamz kdaj prideš???

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
16.6.2008 21:15:11   
CUKRČEK
ja, na tisti sliki so res srčki...se imajo res ful radi. Prav fletno jih je gledat, ko se stiskajouser posted image
Bernski planšarji so pa zakon, ja. Naš je star 4 leta ..je prišel k hiši mesec preden smo dobili Manco. In se ful štekata. Je ful zaščitniški..predvsem do nje. Četudi je zverina od dobrih 50 kil, mu komot zaupam otroke. On je naš 4. otrok.

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 16.6.2008 21:16:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
16.6.2008 21:23:49   
ana b
Večer!

Sem se trudila vse pokomentirat, pa je šlo v maloro user posted image user posted image . A se to res mora dogajat?
Moji moški vsi spijo in imam mir za rr.

CUKRČEK: lepe, lepe, lepe slikice. Sploh mi je všeč tista na gugalnici

Annie: jaz bi tudi en košček tiramisuja, ko imam glih rduser posted image

Novi zobki: user posted image user posted image čestitke za vse nove in naj prihajajo brez bolečin

Helenav: ja mali ga že zna žurat, samo meni bi bilo bolj všeč, če bi on to počel sam, ne pa da moramo vsi žurat z njim  user posted image

Sandra: hvala za čestitke, ampak danes sem pa jaz glavna in objokujem spremembo številke pri moji starostiuser posted image user posted image

Tianna: čestitke za krst

NaILa: vem, kaj je imunoterapija, prav te pa ne poznamuser posted image user posted image

Nana27: hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
16.6.2008 21:25:37   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Annie: jaz bi tudi en košček tiramisuja, ko imam glih rduser posted image

ooo, vse naj naj. Pa nikar ne objokuj let.....smo vse na istem, kar se tiče let.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

o brihti
Naša črtica koraka

Se zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe?

da, sem dovolj brihtna. (35%)

to je domena mojega partnerja. (3%)

ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (30%)

ha, zagotovo vem, da ni dedno! (6%)

ne razumem te ankete. (22%)

sem lepa. (5%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!