nana 27 -> RE: septembrke 4.krog (27.8.2008 0:30:30)
|
Helenav, delaj po občutku kar se tiče uvajanja in seveda zaupaj vzgojiteljicam, ki vedo kaj delajo. Upoštevajo tudi predloge staršev, tako da verjamem, da boste našli najboljšo rešitev za punčko. Opazuj Klaro in njen odziv v vrtcu in doma. Otroci so si različni. Nekateri super sprejmejo vrtec in nimajo kriz, nekateri težje ali pa se zdi, da so ga sprejeli, pa se težave začnejo čez mesec ali dva, ampak vse to je le prehodno in čeprav jočejo in to velika večina, jih po enem tednu mine in vzgojiteljice se resnično trudijo. Miha sem uvajala dvakrat in obakrat sem lahko videla, kako to izgleda. Prvo uvajanje je bilo daljše in smo bili starši veliko prisotni pa se mi zdi, da otrokom ni najbolj ustrezalo. Drugič pa je bilo v treh dnevih vsega konec, malo solzic, ampak nič hujšega. Hudo je bilo po tistem, ko je kaj zbolel in je bil en teden doma pa seveda doma se otrok začne drugače obnašat - bolj se nalima na starše. Miha je bil vsako popoldne obešen na mojo nogo, ko sem kuhala..zdaj se pripravljam na drugo rundo z Majo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Lemavrica, sem kaj zamudila, ko praviš, da bo sedaj vse drugače in da imaš tremo? Si dobila službo? No, če si, ti želim, da bi ti šlo, kot si sama najbolj želiš.
|
|
|
|