NalLa -> RE: septembrke 4.krog (19.8.2008 8:18:49)
|
Tianna tukaj sem. Saj vas berem, ampak volje za pisanje pa kar ni, še manj je pa časa. Danes se Lan uvaja v varstvo pri babici, ker bo treba kmalu v službo. No, saj samo varstvo ne bo problem, bolj me skrbi uspavanje. Drugače imamo spet ful krizo ponoči. Ne vem kako bom vstajala, ko bom v službi. Pomojem bom tako, kot je enkrat sodelavka rekla da je delala, hodila na wc in tam za pet minut zadremala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Da še mal na vprašanja odgovorim. S prstkom kaže non-stop že kakšne 2 meseca. In to pomeni, da tja kamor pokaže hoče it, al pa da tisto hoče imet. Govori pa že mama, ata, teta, dej-dej, ne (to velikokrat sliši) in pa tisto kar samo on razume (bu, ba da ,...). Probava tudi že posnemati besede, čeprav mu še ne rata dobro. Npr. ko se mu rekla naj pokliče sosedo Ano, je reklel An. Plazi se ful in vstaja ob opori. Ne vodimo ga nič za rokice, zato tega ne pozna in če ga kdo od nedružinskih članov hoče tako voditi, sploh ne pusti. Včasih se tudi že spusti, ampak potem seveda čofne na rito. Pa pleza že na kavč, po stopnicah, .... Se mi zdi, da drugače že ful stvari razume in da že preizkuša meje, do kam sme in do kam ne. Je še ne sam, oz. drži žličko in packa po krožniku in potm mu rata kaj dat v usta al pa se samo dela, da futra mene. Po tleh je pa tako, da bolje da ne govorim. Je tudi še ne vsega, ker mu vsega še ne dajem, ampak tisto kar dobi pa z veseljem poje. Je več ali manj kar priden, ampak ni niti sekunde pri miru. Aja, sedaj pa še moja domača naloga. Sej mi je kar nerodno vprašat. Spet oddajam vlogo za otroške dodatke, pa me zanima, ali ste vi nadomestila za porodniško vpisali pod šifor 103 ali ne? Ker v navodilih piše, da naj bi samo dohodke od zzzs in ne unih, ki jih dobi csd po uradni dolžnosti po zsdp. Zdej pa ne vem ali te dobi ali ne. Hkrati pa piše, da se vpiše tiste, ki se pri oddajanju dohodnine vpišejo pod šifro 1108, to so pa prav te.Sem zakomplicirala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|