december06 -> RE: septembrke 4.krog (17.7.2008 23:15:47)
|
Ajoj, kako tile naši otroci rastejo. Vsi že tako veliki zgledajo, pa saj tudi naš. Ja, lemavrica, mu naštimaš plac za igranje, ona pa najde boljšo igračo daleč v drugi sobi. Fulle je luškan s tole čupico. ana b tvoj na tej sliki zleda že čisto odrasel. lina kolk prostora mate za igrat, stavim, da Žan uživa, samo je pa verjetno treba pazit na kamenčke. helena začel se je plazit kakšen teden nazaj in zdaj že prav šiba. Začel je tako, da se je hotel na obe nogici postavljat in mu ni šlo, ker je z glavo preveč ril po tleh, no pol je pa to pogruntal, da če ima eno nogico na tleh in se z drugo poriva gre, ampak to je blo par dni in zdaj že šiba. Tolk mu je fajn, ko zdaj pride do kakšne stvari. Zdaj ga vse zanima. Ma, še pred kakšnim mesecem ga ni nič zanimalo in je bil bolj pri miru in se igral s tistim, kar si mu dal. Je pa sedaj tudi več padce. Verjemi, ko bo Klara pogruntala, da lahko kam pride, bo šibala. guppy se spomnem, da si nekaj spraševala kako bomo praznovali 1. rojstni dan. Mi bomo naredili piknik na vikendu od tašče in tasta. Upam, da bo vreme super. Mene pa zanima kaj boste kupile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] za PRVI ROJSTNI DAN in ali boste kaj posebnega pripravile. Maja, itak, se ne bo kasneje nič spomnil, ampak slike pa bojo. srečanje jaz sem načeloma ZA, samo ne vem kako bo s časom. Bi bila raje za kasnejši vikend, ker se moramo do 31.8. izselit v novo stanovanje in močno upam, da bomo že prej vse zrihtali. Ampak dvomim. Če pa že bomo, pa bi mogoče raje še lepe tople dneve izkoristila za kakšno morje ali pa hribe.
|
|
|
|