Marelica -> RE: septembrke 4.krog (20.6.2008 23:44:03)
|
Ojla, mamice! Sem vas prišla malo pofirbcat, sploh v seznamček. Kar nekaj se vas še spomnim po imenih, ko smo čvekale kot nosečke. Potem mi je pa kar zmanjovalo časa in vas kar nisem več utegnila brat, kaj šele pisat... potem pa čisto ven padeš... Vseeno sem vas prišla danes malo pozdravit. Veliki so že naši sončki, res... še malo pa bomo odštevali do prve svečke. Če vas sploh zanima, naš mali Dominik je že pravi dedec, čeprav še vedno s komaj vidno čupico, kar ga na videz dela še malo dojenčkastega. Ima pa že 8 zobkov, res jih je hitro dobival - pri 5. mesecu prva dva. Zdaj že pridno plazi po kolenih in se vstaja ob pohištvu, odpira omare in predale, najraje pa nagaja sestrici, ki je blazno občutljiva za svoje (in njegove) igrače.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Je tudi blazen jedec poleg vsega pa zelo neizbirčen - na moje veselje ima rad vso zelenjavo in sadje in pije nesladkan čaj (sestrica je bila pravo nasprotje). Še vedno se dojiva in od vsega začetka je mamin razcartanec (kar pove, da z njim sploh ni bilo lahko). No, toliko na kratko. Če hočete, naju lahko date v seznamček, rojen je bil 26.8. (4180g, 53cm), PDP pa sem imela 1.9. LP vsem in veliko veselja ob napredku vaših malčkov!
|
|
|
|