Naty 76 -> RE: septembrke 4.krog (19.6.2008 21:42:17)
|
Čeeer po zelo zelo dolgem času. Sem slišala, da ste na malo pogrešali. Saj sem tudi jaz vas, ampak ni bilo časa za RR. Bom morala bit zelo pridna, da bom prebrala malo za nazaj. Pri nas je bilo pestro, ko je Jan prebolel angino smo šli na kratek oddih, potem je zbolel še dragi in zdaj izkoristimo in bomo izkoristili vsak trenutek zunaj ... končno imamo spet sonček. Dopust. Naš glavni bo šele septembra, ampak mi je uspelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] prepričat, da gremo še prej malo. Kako sva se dobro zmenila, on je zrihtal apartma prek firme, jaz pa bom financ minister. Me sploh ne moti, samo da gremo. Lokacija mi ni najbolj všeč - Červar, se bmo pa zapeljali do Umaga ali pa kam drugam, da bo bolj ustrezno za malčke. Šibamo 4.7 za 10 dni. Komaj čakam. 19.6. smo dobili dva zobka. Žan 7 zobek, Tia pa 2. Moram prav slikat malo kako se važi s prvim zobkom. Sandra za seznamček. Vsak dan sta bolj navihana. Z Janom sva gledala njegove slike ko je bil dojenček in se je spomnil, da imamo še njegov dirkalnik - hojico. Uporabim jo samo ko npr kuham kosilo, ampak Žan je že pravi dirkač. Pride povsod, vse doseže, odpira predale in čeprav se tudi uščipne ga ne izuči, no pa tudi sicer bi bil najraje samo na nogah. Tia bo pa prvakinja v rikverc vožnji. Zdaj ploska bravo bravo tudi Žan, Tia vsakemu ko ga vidi dvigne roko za živijo, Žan ko vidi uro reče - tika-taka, ... je preveč stvari za pisat. Ker me toliko časa ni bilo, moram prebrat malo za nazaj, ker se tudi pri vas veliko dogaja. Za zdaj pa pa ... se pa kmalu spet oglasim.
|
|
|
|