helenav -> RE: Kdaj v avtosedež in katerega priporočate? (14.6.2008 7:55:25)
|
živjo mi pa imamo Concord Ultimax 0-18kg in smo tudi zeloooo zadovoljni....ter mala tudi... predvsem vidim razliko, v vožnji, ko je v lupinici in ko je v tem velikem sedežu. V obeh je še vedno obrnjena kontra smeri vožnje, le da se pri Concordu da regulirat naklone od čisto ležečega, do sedečega položaja...tako je veliko bolj mirna med vožnjo, saj ji naklon prilagodim glede na njeno razpoloženje. Medtem, ko je pa v jajčku ful nemirna, ker ne more lepo zaspati, zaradi ukrivljene pozicije in ko bi pa rada se kaj igrala, v budnem stanju, se non stop dviga naprej in obrača v vse smeri. Mi imamo pri 10 mesecih še vedno zelo drobno punčko...le 7kg in bi dočakala svoj sedež od 9.18kg ne vem kdaj? Zdej pa imej otroka v jajčku do leta in pol al še kaj več. Lega v njih je zelo nelagodna, sploh na daljših vožnjah, trpim jaz poleg nje....Je pa po mesecih že tako velika, da ne leži več v jačku mirno,kot kak novorojenček..zato se mi zdijo tej sedeži od 0-18 idealna rešitev, za take drobižke...v njih veliko bolj uživajo in Concord ima poleg tega tudi dobre teste...Zato ga res zelo priporočam.....pa moja fizioterapevtka je tudi dala dobro mnenje....
|
|
|
|