lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Meni se je isto zgodilo ene 13 ali 14 let nazaj. Je mimo prišel mlad fant, videl bjondo in me začel usmerjat, jaz pa sem ga prosila, če lahko on da ven avto, ker sama ne bom mogla, a ni hotel, je rekel, da mi bo že govoril in avto bo šel ven. Pa mi je uspelo . Sem bila ful ponosna nase, ker takrat boćno sploh nisem znala parkirat, kaj šele "odparkirat" Meni se je podobno zgodilo-tudi 12 let nazaj (že? ). Takrat sem se naučila kar nekaj pomembnih lekcij: 1. poskusit moraš sam, če ne poskusiš, ne boš znal 2. če že kdo razbije moj ali sosedov avto, naj bom to jaz in ne tisti, ki mi hoče pomagat 3. za kako staro kišto se verjetno ne bi dolgo časa sekirala, če mi ga odpeljejo, za nov avto pa bi se mi zmešalo 4. večkrat bo treba zaupat sebi in ne smemo takoj obupat, če ne gre- je***t ga, pač 100x popraviš 5. tiste, ki ste hodile na PeF LJ, EF LJ ali FDV LJ poznate tisto peščeno parkirišče (zdaj je asfalt in rampa)- tam sem se pa reeees naučila obvladat avto Moj mi je danes rekel, ko sem ga vprašala, kako bi reagiral, če bi drugemu dala ključe od avta, da se to meni ne more zgodit. Ma, mi je kar greben zrasel. Eto - isto sem se jaz naučila takrat . Saj najprej sem bila malo "užaljena", ker ni hotel sest za volan, kasneje pa so mi iste misli, ki jih naštevaš šle po glavi. Zdaj pa jaz mojega sprašujem, če ima težave s parkiranjem: a ga jaz parkiram?