mehurčica -> RE: dojenček noče biti niti pet minut sam (14.6.2008 13:27:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha otrok pri 5. tednih še vidi ne dobro, kaj šele, da bi jo razvadila... daj ji vso toplino, ki jo rabi... cartaj jo, nosi, če je treba...... nič hudega ji ne boš naredila, verjemi! naša se do 7m ni znala čisto nič sama igrati, tudi sedaj še rabi pozornost, pa valda, da ji bom dala, če rabi...... Se strinjam! Jaz sem pri prvem prav pogrešala to cartanje na rokah. No, saj mi je bilo všeč, da je ob dojenju zaspal in sem ga samo preložila v posteljico, ampak sedaj mi je pa še bolj všeč, ko jo včasih zibam v naročju in tako sladko in trdno zaspančka pa jo šele nato odložim. In priznam, da sem jo namerno začela tako uspavati, komaj kak mesec nazaj. Pred tem je zaspala na zizi ali sem jo božala po laskih v posteljici. Zdaj pa 100/h uživama obe - ona ko je v toplem naročju in jaz ko jo gledam ali čutim njeno glavo na mojem vratu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] Ni lepšega. In želim, da bi čimbolj dolgo trajalo. Komaj pri drugem otroku vidiš, kako čas beži.
|
|
|
|