ZAKAJ NOČE FLAŠKE??? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


NIN@ -> ZAKAJ NOČE FLAŠKE??? (22.2.2005 8:10:19)

Midva se dojiva , ker je pa mali zadnje čase nekaj siten bolj proti večeru, me je že skrbelo da imam premalo mleka ker noče sesat (išče pa) Vsak dan mu ponujam flaško s čajem in mlekom PA NIČ! Sploh noče zagrabit cuclja. Vse možne varijante sem že probala od Aventa, Nuka in Chiccota PA NIč. Kaj vi menite a ko bo mali zadost lačen bo sesal flaškico. Nebi rada da bi bil lačen. AJa duduico pa vleče ni mi jasno zakaj noče flaške. Kaj pa če mi na vsem lepem zmanjka mleka iz česa bomo pa pol pili!!!!!:zmeden:

lp
nin@

Danes je star 8 tednov in tehta 5,105 kg




arizona -> ZAKAJ NOČE FLAŠKE??? (22.2.2005 8:50:45)

Moja izkušnja: če se dobro dojita in ima otrok primerno kilažo, potem čim dlje od flaške. Glede na to, da smo v več ali manj pregretih stanovanjih, bi otroku mogoče pasala prevreta voda in ohlajena do mlačne, ki jo dajemo po žlički. Osvežitev mu bo zagotovo prijala.
Lahko pa do so po sredi tudi krči. V tem primeru smo pri nas potrpežljivo čakali do dopolnjenega 3. meseca. Krči so potem prenehali.

Lp;)




HuAnita -> ZAKAJ NOČE FLAŠKE??? (22.2.2005 9:12:21)

hja, očitno dobi dovolj pri tebi! :bravo:
Tudi moja :muca:, ki je nekaj časa dobivala dodatek, ga je potem začela zavračati, ko se mi je mleko vrnilo.
proti večeru pa je vedno manj mleka, zato počivaj popoldne, z 8t se še vsaj malo da...




Magi* -> ZAKAJ NOČE FLAŠKE??? (22.2.2005 10:22:00)

če bo lačen, bo že zagrabil. sicer pa lahko poskusi tudi ati. pri nas je bilo tako, da od mene flaške ni hotela vzeti. ko ji je pa ati ponudil, je pa vse popila brez problema. pa flaške pri nas niso dosti v igri, ker jo polno dojim in je nadvse zadovoljna:)





BokiMB -> ZAKAJ NOČE FLAŠKE??? (22.2.2005 11:56:51)

Moj je po flaški začel piti šele, ko sem pri 5. mesecih dojenje popolnoma ukinila, si črpala mleko in mu dajala po flaški. No, ko se je kolikortoliko navadil, sem ga dojila naprej, po flaški pa dodajala prilagojeno mleko.




lona -> ZAKAJ NOČE FLAŠKE??? (22.2.2005 12:37:21)

Noče flaškem, ker mu je ziza veliko bolj všeč in mu zadostuje. Mogoče sloh ne ve kaj bi si s flaško naj začel. (to mu mati narava ni dala. Zakaj pa bi mu?)
Zakaj pa bi tebi mleko kar naenkrat zmanjkalo? Če se bo mali lepo dojil, ni bojazni. Lahko pa ti, ravno zaradi flaške,... Lahko, da joka zaradi krčev, uhic,... Dandanes je že veliko otrok, ki sploh ne poznajo. Ko so pripravljeni na gosto hrano, zelo lepo jejo že iz žličke.
Veselo in brezkrbno dojenje še naprej!




Stran: [1]