kaj je zdej... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

TARA in MAJ -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:36:42)

...a še vse spite? ali pa ste že v akciji in kidate sneg:zmeden2:
Ga je res kar mal zapadlo čeprav sem že tko naveličana zime in mraza in komaj čakam lepo toplo vreme sonček ,sprehodi...
no pa ker so počitnice naj vsaj otroci uživajo zimsko veselje
lp:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

JASNA D -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:39:01)

Spimo? Kaj je to za en nadnaraven pojav? Mi smo pokonci že od pol pete zjutraj - najprej so gospodična zahtevala svojo pravico do joške, ko se je najedla, se je pa ta velik odločil, da je spanja dovolj...

Jaz sem čist zadeta! En dober vica, da se zbudim - bo treba na tjago počakat?

Jasna

Muffin -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:40:06)

Sem že nekaj časa budna :) Spila že :kava: in pojedla toplo žemljico. Pri nas v bloku je kidanje snega moško delo ;).

lp, M

JASNA D -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:41:12)

Pred našimi vhodi je nekdo ob 2. zjutraj kidal.... Bog mu daj dobro!

Jasna

Anonimen -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:41:35)

Buđenje 5.17, valjanje po posetelji do 5.50, vsatjanje, kidanje snega, odmetavanje avtomobila, gledanje Shreka, odhod v vrtec, evo, zdaj sva doma, pijeva kavo, pol pa v službo.

mater, ga je namelo!

lan -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:43:01)

Ojla,dobro jutro!
Joj,midva bova morala iti sanke kupit,da bomo lahko sli malo ven,kajti lumpu se ne da hoditi po snegu.Imamo v Ljubljani kar nekaj snega.
Katere sanke mi svetujete,da niso prevec drage?

TARA in MAJ -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:43:27)

albina ti pa si aktivna:bravo::bravo::bravo::bravo:
pa srečno vožnjo v službo;)

Anonimen -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:45:49)

Hvala, tara, sicer nimam daleč ene 2,5 km.

Sanke? Jaz sem za Miklavža kupila kr tiste pr Ribnčanu za 5 jurjev.

Drgač pa bi po temle snegu dobr šel tud un plastičen bob, pa še lažji je za vlečt.

TARA in MAJ -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:48:54)

lan
tudi midva bova dones morala kupit stolček za na sanke mamo čisto navadne lesene sanke,vendar brez stolčke ne bo šlo.
So mi pa všeš tudi plastične sanke ki jih sem vidla v OBIju in so bile tud najcenejše(cene pa točn ne vem)

lan -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:48:58)

Al bina,pa se pri Ribncanu dobi tudi naslonjalo?
Sem nekje slisala,da plasticne sanke niso najbolj varne?Baje,da gredo prehitro in da je najvec zlomov ravno s temi sankami.

lan -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:49:49)

Tare,kam pa bos sla kupit stolcek?

TARA in MAJ -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:51:05)

lan
pri ribnčanu lahko kupiš naslonjalo sm vidla da jih majo

Anonimen -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:51:05)

Lan, tudi naslonjalo, vse skupi je bolo 5 jurju. Men se zdi,d a mi je dal še dve kuhalnici za povrh:-))

TARA in MAJ -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:52:12)

albina
a sanke in naslonjalo 5 jurjev to je pa pocen

Anonimen -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:54:06)

Ma ja, vse skupaj. Takrat pač ni bilo snega, pa jih je moral prodat, pa so ble mogoče mal cenej:-)) Ne vem, no. Ampak so pa točno take, kot sem jih imela sama kot otrok, men so ful všeč. pa spomine obujajo:-))

TARA in MAJ -> kaj je zdej... (22.2.2005 7:54:11)

lan
pri nas v Šk.Loki je ribnčan pa bom skočila popoldan pogledat če ma saj ko sem zadnjič vidla je mel sicer pa v OBIja če on nima

jaz99 -> kaj je zdej... (22.2.2005 9:24:36)

vi kr kupujte sani,ko jih bote našle in prišle dam pa snega ne bo nikjer več..No morda se bo pa ta malo obdržal, ker ga je res velik,samo dež ne sme padat. Mi pa zdej ko bi se lahko mal na snegu igral, smo pa bolni. No pa drugo leto, ker upam da ga letos ne bo več ,saj si tako kot Tara9 želim sončka sprehode, kak lep dan na morju.....
:(:(:(:(:( germ pa kidat sneg, ker so pri nas vsi bolni razen mene:(:(:(:(:(:(

L.P.:muca::muca:

Dadi -> kaj je zdej... (22.2.2005 10:19:11)

Ja groza tale sneg..pri nas ga je zapadlo vsaj 20 cm pa še kar ga nese. To bo še smuke. Sem šla pa možeku zjutraj avto omest ko je bil pod tušem....Pa sem kar nekaj časa potrebovala. No pol sem pa še skidala malo okrog hiše...tako za jutranjo telovadbo....
Ja jaz tudi komaj čakam na pomlad in poletje. Brrrrrr sem že čist premražena od tele zime.

TARA in MAJ -> kaj je zdej... (22.2.2005 10:55:27)

pa sm skidala sneg mi je blo tko vroče se vid,da nimam nobene kondicije.
Za sankanje pa vrjetno ne bo se sneg tko hitr topi čeprav je men čist vseen če ga ni sm res sita te zime
lp:sloncek::sloncek:

Anonimen -> kaj je zdej... (22.2.2005 13:05:53)

V LJ ga je baje tudi 20cm blo :)

Jaz sem fuuuuuuuuuull vesela...vse pofotkano;) Bom šla se pol mal u sneg metat;)

Sonce pa vse to bo že še...jst ga nč ne pogrešam!

ZARA -> kaj je zdej... (22.2.2005 13:07:10)

SE SPIMO :muca:!!

Stran: [1]