zvesta -> RE: kosilo v pol ure (12.6.2008 13:14:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Volga recimo pire krompir pa kumare u zos. Kako se pa to nardi? Cel postopek prosim.... No, mi rečemo kumare u zos, eni tople kumare. To znaš naredit. No, jaz tako: prepražim čebulo, naribam kumare, jih dam na čebulo, tenstam, da se uparijo in da povre voda, solim, itak, potem dam noter česen in peteršilj in na koncu sladko ali kislo smetano. meni pride kot gobe okus. No, eni jihi delajo na rdeče, s paradižnikovo omako, pa moko, samo jaz tega ne delam, mislim te podmete ali kako se reče. A to jih naribaš na "šnitke" - lističe? Pa to pol na konc pride redko al gosto al ??? naribaš na ribežn, kot korenje.... Jaz na isti način kuham bučke v omaki. Pride pa kar gosto... tako fino omačnato... in pire zraven in kakšna hrenovka... Mmmmmm...
|
|
|
|