Dobro jutro! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Skye -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:07:27)

Wawa mal bolje sem.....čeprav vročina pa je še kar moj stalni spremljevalec:(

Bom se jaz kar virtualno kepala;)

Anonimen -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:09:58)

Vam bom poročala ob vrnitvi kolko romantike:zmeden:je blo na snegu z vsemi prikolicami,ki jih peljemo s seboj:)-:)-:)-:)-:)-
Saj saj mami in oči oziroma bolj oči pelje družino na sneg,da bo pol celo leto imel mir:)-:)-:)-:)-

wawa -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:12:34)

Ej neva6 pomoje bo super lepo, snegec, pa vse.....prikolice bojo pa zvečer utrujene zaspale, vidva pa bosta mela čas za predhodnje proslavljanje vajine obletnice:love::love::love:....

Anonimen -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:15:04)

Tamala prikolica bo sigurno zaspala:)-tavelike dve pa težko,je disko v hotelu:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Nič romantike v dvoje,so še prijatelji tam,pa bomo skupi:bravo::)-

wawa -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:18:02)

OK OK boste pa žurali, saj to tudi ni tako slabo:)-:)-:)-:)-:)-

Pa še vedla boš kje sta taveliki prikolici:)-:)-:)-

TANTRA -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:19:48)

oJ, punce, kolk veselja je sneg prinesel :bravo::love:
Jaz bom tud šla na en snežni sprehod...Moram sedaj pazit, da bom več na svežem zraku, pa prehrana..Sedaj sem en kiwi odušila...Dobr, da ima Tuš akcijo, ker men paše kislo....:)-:)-
Neva - meter, uh:(...No, jaz imam tako napet trebuh, da mi je kar neroden, kot bi bla že 3 mesece noseča...
Očitno smo nekatere bolj občutljive, ko se v maternici zečenja dogajat in rast:duda:...
Joj, kakšna bom šele pri 9 mesecih??? :(

Anonimen -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:35:33)

Tantra nič ti naj ne bo nerodno..ti kar ponosno nosi trebuh pred sabo:bravo::bravo::bravo::bravo:
Kakšna pa boš proti koncu nosečnosti pa bomo videli.Če bom najprej izza ovinka zagledala trebuh:)-:)-in še preden se boš za njim pojavila ti bom že vedela kdo je:)-:)-:)-:)-:)-

Kris -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:36:56)

Tantra,

uživaj v :nosecka:. Vsaka :nosecka: je srčkana in skoraj vsaki ženski paše trebušček.

Bodi ponosna in še enkrat uživaj :rozica: :rozica:.

Nyah* -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:37:52)

Tantra, kako te je lusno poslusat,9nebesa, res sem vesela zate.:bravo::bravo:

Trebuh naj bo kar velik kot hoce biti :nosecka::nosecka::nosecka:, jaz bi bla vesela, ce bi bla ko bomba, samo da bi bla :nosecka:!

Pazi nase:metulj::rozica:

Udb -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:46:44)

Sem že nazaj...

Anonimen -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:50:24)

Ojla zlato moje!!!!!Udb kaj si opravila?:zmeden::bravo::)-

Udb -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:52:49)

Torej...zdravnica je bila zelo razumevajoča...mi je dala bolniško do konca meseca..potem je pa rekla, da bom videla - če bo kaj bolje, drugače bo pa podaljšala (upam da ne bo treba).

Je rekla, da proti slabosti ničesar ne priporoča! Da naj veliko pijem in jem kar mi paše! Tako da...bomo še mal potrpeli!

Anonimen -> Dobro jutro! (22.2.2005 9:54:44)

Ja no pol pa ni druzga kot potrpet;)
Lahko hrano pa tekočino.:love:

žlička -> Dobro jutro! (22.2.2005 10:03:08)

oj udb, me veseli da si dobro opravila in da cimprej mine, ti pa se drzi, pa seveda ne pozabi na nas

kako so pa v sluzbi sprejeli novico, verjetno ze vedo??

TANTRA -> Dobro jutro! (22.2.2005 10:06:57)

Udb,
jaz sem bila pri dveh:nosecka: zelo bogica z slabostjo. Pomagalo mi je, da sem zjutraj počasi vstala. Ponavadi sem kaj brala in ko sem bila umirjena, sem tam okrog 10 kaj spravila vase.
Tudi stanovanje se zelo zračila in si privoščila sprehod na svežem zraku. ;)
Jedla pa sem po občutku, enkrat so mi ful pasala zelena kisla jabolka, pa navaden jogurt, pa paradižnik... Grenivke in pomaranče sem si stiskala!;)
Veš, sedaj bo kmalu pomlad in bo veliko sveže zelenjave in sadja in si bova lahko veliko zdravja iz narave privoščile. 9nebesa

wawa -> Dobro jutro! (22.2.2005 10:13:28)

Ahoj, zdaj se vas je pa kar nabralo....jaz sem bila lih na kavi pri sosedih....smo se zmenili za skupinsko akcijo.....gremo kidat, čez kakih 20 min:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:bravo::bravo:

Udb no fajn, boš lahko malo počivala, pa šla na en izi sprehod, :)-:)-:)-:)-:)-če maš pa čeljo po fizični aktivnosti pa z veseljem sprejmem pomočnike pri kidanju - za vse je dost snega:)-:)-:)-:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]