ugoden lizig ali kredit (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

aneja1 -> ugoden lizig ali kredit (12.6.2008 8:37:46)

Pozdravljene!

Smo 3-članska družina, ki smo tik pred nakupom stanovanja. Zato vas prosim za vaše izkušnje. Potrebovali bi okrog 60-70.000 eurov, pa me zanima, kje so najboljši pogoji za lizing in da ne preplačaš preveč. Ker kredita, mislim, da ne bova mogla vzeti, ker nimava koga, da nama gre za poroka. Jaz sem se pa pred kratkim zaposlila.

Hvala vam že vnaprej in prosim za vašo pomoč.....

Lep dan

Anonimen -> RE: ugoden lizig ali kredit (12.6.2008 8:39:48)

Ker kredita, mislim, da ne bova mogla vzeti, ker nimava koga, da nama gre za poroka. Jaz sem se pa pred kratkim zaposlila.

Saj lahko vzameš na zavarovanje ali pa na hipoteko.

Če pa nimata rednih zaposlitev pa resno premislita o tem če si sploh lahko privoščita kredit.

bodoča -> RE: ugoden lizig ali kredit (12.6.2008 10:07:05)

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Če pa nimata rednih zaposlitev pa resno premislita o tem če si sploh lahko privoščita kredit.

Saj konc koncev ti tud redna zaposlitev ne garantira, da boš čez nekaj let še imel službo in da boš lahko odplačeval kredit/leasing.

kawasakica -> RE: ugoden lizig ali kredit (12.6.2008 11:05:24)

pozanimaj se pri Unicreditbank in Sparkasse, sma se z mojim zanimala pred cca. 1 mesecem in so imeli najboljše pogoje.

maja1488 -> RE: ugoden lizig ali kredit (12.6.2008 11:43:03)

Ne vem kolko se splača zavarovanje kredita, ker te tako ali tako potem terja zavarovalnica, ko poplača banki. Pa ful drago je. Jaz bi vzela na hipoteko, ker so stroški najnižji in v obeh primerih, če ne moraš odplačevat moraš prodat.

Stran: [1]