|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mrčes in podobno v Tuniziji
12.6.2008 6:36:27   
Natas@
Naslednji teden se odpravljamo v Tunizijo, sem sicer že kar nekaj info našla (tudi tu), ampak glede komarjev in ostalih žužkov in malo večjih živali pa ne. Zato bi prosila, če mi lahko katera pove, koliko tega tam je in kako ste se zaščitili (verjetno tiste zadeve, ki jih vključiš v vtičnico pri nas, tam odpadejo).

Sicer je pa še kakršna koli druga info dobrodošla. Gremo pa v celinski del Tunizije, Yasmin Hammamed.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mrčes in podobno v Tuniziji
12.6.2008 8:15:11   
staši
Jaz sem tam zasledila predvsem muhe ,muhe ,muhe...povsod ena sama muha .Samo se jih kar navadiš .Drugih  nevem kakih plezočih in letečih stvarčič se ne spomnem.Je suho podnebje zato komarjev menda ni in v sobah so klime tako da jih tudi ni.Meni je bila Tunizija čudovita in sva rekla z dragim ko otroci zrastejo greva jim pokazat kje sva se en teden res fanj imela. UŽIVEJ !

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2008 8:16:50   
jolly123
Jaz sem bila v Hammametu lani pa nisem zasledila nobenih posebnih letalcev po zraku user posted image Sem pa ke kakšna muha to je bilo pa to, komarja v vseh 14 dneh, nobenega user posted image

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2008 10:00:23   
Natas@
No to je pa lepo slišat.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2008 14:47:08   
pomar*ANČA*
tudi midva nisva videla nobenega komarja. pa tako so me takrat ti komarji skrbeli, sem zapravila celo premoženje za spreje, tablete... user posted image

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2008 18:37:46   
goa
V četrtek sem prišla iz Djerbe, bila pa tudi že v Hammametu. Vse kar sem videla so bile muhe. Pa še teh ni bilo veliko.
Uživajte, ker je Tunizija res lepa :)

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2008 7:56:03   
*kinnie*
Pri nas tudi ni bilo niti enega komarja....

(odgovor članu goa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2008 19:20:17   
zoom zoom
Smo se v četrtek vrnili iz Tunizije in res ni bilo nobenega komarja. Bilo je sicer ene par muh, pa kakšna ogromna mravlja se je na plaži našla, drugega pa nismo opazili.
Imeli pa smo se super. Je prehitro minilo.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2008 12:24:30   
ursa30
midva sva se pa 14 dni nazaj vrnila iz Djerbe. zdej ne vem a sva mela samo mičkeno smolo glede komarjev al kaj, namreč v sobi sva jih imela ene par. ampak so nama spanje krajšal samo dva dni, potem pa sva se jih znebila user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?