LoCa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* IZVIRNO SPOROČILO: LoCa IZVIRNO SPOROČILO: Magi* no tkole. zahvala se spodobi. diplomo ste res napisali sami (vsaj upam), vendar je to plod skupinskega dela (bi rekel moj šef). starši so vas šolali (vsaj v večini primerov - lahko bi vas bili tudi postavili pred vrata in rekli: "ljubček, zdaj si pa dovolj star in pojdi delat".), v firmi ste dobili podatke, otroci in partner so potrpeli tisti čas, ko ste študirali (če ne drugače, so vas morali prenašati, ko ste bili sitni in živčni pred izpiti in ob pisanju diplome), mentor pa nenazadnje stoji za vašim delom (če je kaj narobe, če je prepisano, bo v prvi vrsti nasrkal mentor oziroma njegovo dobro ime) in podobno. zato se spodobi, da napišemo skromno zahvalo v začetku diplome, magisterija in doktorata ali kakega drugega podobnega dosežka. veš MAŠKA ni vsakomur samoumevno, da ga starši podpirajo pri študiju (in imajo vso pravico TEŽITI kdaj bo študija že konec) in ni vsakomur samoumevno, da šefica nakaže šolnino in ni vsakemu samoumevno, da dobi v podjetju podatke. mater ste eni komot in vidite samo sebe. ma dej ne serji . tut ni samomevno, da ti kdo da podatke al pa da ti mentor pomaga. vsak naj naredi tko, kot misli, da je prav in bo tko tudi najbolj prav. se spodobi....za un dnar k ga prejmejo se tudi marsikaj spodobi, pa se ne zgodi. človek se počuti ko en kup dreka, ko posluša, kake mentorje majo eni, pol pa svojga vidi...mah nema veze. mater, ti pa vidiš glih sam tist, kar ti paše. glede počutja ti pa mentor vendar ne more pomagati. ma kašnega počutja, dej. mentor je mentor, zato ker ti mora pri enih stvareh pomagat. za to je tudi plačan, al se motim? ne pravim da ti more povedat kaj pisat, ampak te pa mora usmerjat. ne pa da ti pol samo reke ja je ok, in gre diploma v vezavo. ma vidla sm točno tisto kar si ti napisala. to da se neki spodoi je meni mimo. tastarim se zihr ne bom v diplomi zahvaljevala, ampak jim bom npr za rojstni dan rekla hvala. če se pa komu zdi, da more pesnit v diplomi, pa lahko to tudi počne. in tko kot sm že rekla, če se nekomu zdi da se mora zahvalit, naj se, pisat hvalnice samo zato ker se to počne in spodobi je pa meni mimo.
|