AB KING PRO (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

čaki -> AB KING PRO (21.2.2005 22:46:59)

zanima me če ima katera kakšne izkušnje s tem oz. kaj menite- se splača kupit? :zmeden: vedno bolj me mika...:ups::ups:

frutka_ -> AB KING PRO (21.2.2005 22:48:27)

Kaj je to???

Jančika_ -> AB KING PRO (21.2.2005 22:50:00)

Glih včeraj je bla debata, malo pobrskaj nazaj.

mehurčica -> AB KING PRO (21.2.2005 22:51:00)

http://www.thanedirect.co.uk/products/fitness/abkingpro/abkingpro2.php

čaki -> AB KING PRO (21.2.2005 22:59:03)

neznam anglo,:((:ups: kaj pa pravijo na www?? a je vredu zadeva?:zmeden:

mehurčica -> AB KING PRO (21.2.2005 23:04:31)

Nisem brala.:)- Samo pogledala sem, kaj je to za ena zadeva in sem jo sem pripopala. Jaz ponavadi ne zaupam tem rečem. Raje si plačam fitness in tam delam kar mi paše.:)

Lahko noč!:zaspan:

frutka_ -> AB KING PRO (21.2.2005 23:12:53)

Ahaaaa...nisem za take hece.
Morda pa je reč celo uporabna.

TARA in MAJ -> AB KING PRO (22.2.2005 6:55:40)

mislim da če redno delaš n njemu pomaga ne pa tako kot jaz ko moj orbitrek več ali manj počina:)-

dvojčica -> AB KING PRO (22.2.2005 9:01:07)

Verjetno si videla na top shop, ne vem, moja mama se ogreva zanj, kaj pa vem. Ne poznam nobene, ki bi to že preizkusila. Tiste, ki zanima, kaj je to, si lahko pogleda na top shop linku:

http://www.topshop.si/tshop.asp?ac=IZD&ID=358

Anonimen -> AB KING PRO (22.2.2005 9:09:41)

Jaz se tudi že nekaj odločam zanj in mislim, da ga bom zelo kmalu kupila.

je pa tako: če zadevo uporabljaš, dela, da pa jo samo s postelje gledaš, pa nima učinka.

Lenny -> AB KING PRO (22.2.2005 9:46:57)

Če redno uporabljaš, pomaga. Ampak tri minute dnevno ... zagotovo ni dovolj!
Moje mnenje pa je tako: brisačo na tla, roke na prsa, pa gremo! Poceni, pomaga pa 100%, če se zadostikrat ponovi!

mehurčica -> AB KING PRO (22.2.2005 10:34:10)

Ira, če bi rada shujšala, ti tale stvarca čisto nič ne bo pomagala. Za izgorevanje maščob boš morala delati aerobno vadbo in ne anaerobno. Uh, koliko jih pride na fitness in delajo večinoma z utežmi, namesto na kardio napravah. Ni mi jasno, zakaj tisti trenerji malo ne opozorijo folka.

Pa še tako je:mišice so težje kot špeh. Torej ko bogi folk že misli, kako bo shujšal z dvigovanjem uteži, jim začnejo kile rast in odnehajo.:( Pa tudi vnos kalorij mora biti manjši, kot porabijo čez dan, če bi radi shujšali.

Če želiš shujšat in če imaš voljo, je najbolje narediti takole: zjutraj pred zajtrkom greš tečt(ven ali na fitness-tam lahko delaš tudi na drugih kardio napravah-orbitrek, kolo...). Tako se bo porabila tista maščoba, ki jo že imaš v telesu in ne tisto, kar bi drugače pojedla za zajtrk in bi telo poskušalo najprej ves zajtrk porabit.
Če nimaš časa zjutraj, pa pač popoldan čimmanj jej in pojdi tečt zvečer.

Maščobe se začnejo kurit po 40 minutah. Torej boš morala delat vsaj kako urco. Saj lahko čisto na izi-da sploh ne čutiš kaj dosti napora-najbolje je imeti pulz okoli 120.

In: učinka ne bo že po prvem tednu, ampak po najmanj 1 mesecu. No, nam so rekli po 2 mesecih, ampak mislim da je tudi že po 1mesecu možen učinek.

Upam, da nisem kateri vzela volje. Sliši se dosti, ampak je dosti bolj učinkovito, kot neka naprava za trebušnjake.

Lp:miska:

Pikapolonica -> AB KING PRO (22.2.2005 10:41:45)

Lenny, si mi vzela besede iz jezika. Na tla, eno dobro muziko si prižgi, pa lepo gor in dol. Jaz sem za klasiko....

LP, Pikapolonica :pika:

Lenny -> AB KING PRO (22.2.2005 10:42:01)

Na meni v praksi preizkušeno - to, kar je napisala Mehurčica. Deluje in drži, s tem mislim, da pri takem načinu hujšanja ni jo-jo efekta.
Veliko volje in uspeha!

Stran: [1]