Kaj pa če sploh ni ovulacije? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

rozita -> Kaj pa če sploh ni ovulacije? (21.2.2005 21:58:41)

Cao punce!

Dolgo časa sem samo prebirala vaše pogovore in se naučila marsikaj koristnega. Sedaj pa me nekaj preveč žre in sem se mogla oglasit.
Ta mesec sem drugi ciklus na klomifenu, pa se mi zdi to pri meni sploh ne deluje. Ali je možno, da tudi ob jemanju klomifena ne pride do ovulacije?

LP

Pia73 -> Kaj pa če sploh ni ovulacije? (21.2.2005 22:07:02)

Vse je možno,... Zmeni se s svojo G, da ti spremlja ciklus z UZ. Le tako boš zagotovo vedela,.... Pa ne sekiraj se prehitro!

anadejka -> Kaj pa če sploh ni ovulacije? (22.2.2005 8:17:10)

Lep pozdravček Rozita.Tudi jaz sem jedla te tabletke,pa mi moj G tudi ni spremljal O z UZ.
A pa si mogoče že probala z merjnjem bazalne temperature.Si opazuješ izcedek?To sta dva pokazatelja O.Če boš dobro opazovala svoje telo boš vedela.V skrajnem primeru pa se v lekarni lahko kupiš tudi ovulacijske teste samo so kar precej dragi.
Veš kaj jaz mislim,da je najbolje da o tem sploh ne razmišljaš,da si popolnoma sproščena in z dragijem vsake 2 dni in potem MORA enkrat uspeti.

Vso srečo!!!!:miska::miska::miska:

rozita -> Kaj pa če sploh ni ovulacije? (22.2.2005 17:02:19)

Pa sej uporabljam ovulacijske teste iz amerike, pa je cel mesec ena sama črtica. Pa tudi BT se sploh ne dvigne. Kaj pa naj to pomeni? A naj prosim G za katere druge tablete?
Prosim za nasvet.

Pia73 -> Kaj pa če sploh ni ovulacije? (22.2.2005 19:12:25)

Tudi, če jemlješ tablete ni nujno, da pride vsak mesec do O zato se le zmeni za spremljanje ciklusa z UZ,...

Stran: [1]