nejcko -> Razumevanje (21.2.2005 22:47:13)
|
Jaz se tudi lahko pohvalim s svojim možem. Ampak daleč od tega, da se ne bi nikoli skregala. Pričkava se kar dosti in priznam, da velikokrat po moji krivdi, ker imam pač zadnja leta mal preveč časa in lahko v nedogled razmišljam in potem seveda tudi težim in najedam. Ampak me moj kar stoično prenaša, za kar sem mu neizmerno hvaležna. No, njegove muhe in razne fore pa tudi jaz prenašam in tako kar lepo voziva skupaj. Zaupava si veliko, zelo veliko, vese pa mislim, da ne, vsaj kar se mene tiče. Pa ne, da bi bile to kake življenjsko pomembne skrivnosti... jaz sem pač tak človek, ki včasih še sama sebi težko sledim, kaj šele, da bi imela čas o vsem poročati še možu. Kar se pa zadnjega vprašanja tiče, je pa tko: da bi šel kdaj sam žurat brez mene se zgodi edino okoli novega leta (beri službene fešte), pa kadar mene ni doma, torej, kadar sem tudi jaz tam, kjer sem najbolj srečna, na morju. Gre pa sem in tja na kako pivo s kolegi, ampak zelo redko in največkrat še mene s sabo povabi. Jaz mislim, da kar dobro voziva skupaj, ne bom pa trdila, da je najina zveza pravljična.
|
|
|
|