pizamca -> RE: kopanje dojenčka (17.6.2008 12:33:13)
|
Na začetku v spalnici - ker je bilo tam najtopleje. To je pomenilo, da sem morala prinesti banjico in stojalo v spalnico in potem še vodo z lavorjem. Zdaj pa vzamem previjalno blazino in vse kar rabim za kopanje ter to namestim v kopalnico na pralni stroj. Seveda je površina malo manjša (robove zaviham), ampak še gre. Banjico in stojalo imam pa itak vedno v kopalnici. Ko bo pa malo večja, se bo pa kopala z mano v kadi, previla jo bom pa kar na tleh - imam talno gretje, na tla bo šla pa previjalna blazina itd. Aja, fliperja pa tudi mislim nabavit. Saj ko jo bom hotela celo umit, jo bom vzela ven iz fliperja, potem ko bo pa hotela še malo posedet ter se poigrat po vodi, bo šla pa v fliperja. Pa si bova podajali ladjice ha ha. Naj me katera popravi, če živim v iluzlijah?!? Aja, meni je moj sistem zaenkrat v redu. Problem je le, ko jo hočem vzet ven iz vode, ker se takoj začne dret kot... V kopalnici pa njeno dretje še bolj odmeva... No, zdaj sem se naučila, da jo zvok fena umiri...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|