klavdijas -> RE: sterilizacija (11.6.2008 12:57:48)
|
Moja izkušnja : Meni se zdi totalno nezakompliciran poseg. Razen tega, da tri dni nič ne ješ in prvi dan popiješ 5 litrov vode, drugo ni omembe vredno. Če bi vedela, da je to tako˝ajnfoh˝ bi šla že zdavnaj. Prvi dan prideš, te pregledajo in sprejmejo na oddelek. Zvečer te pripravijo na opreacijo (čiščenje črevesja, britje, inekcija proti strjevanju krvi) Zjutraj vstaneš, tuširanje, oblečeš ˝štumfe˝ in čakaš na vrsto. Meni se je malo vleklo, ker je bil zjutraj en nujni primer in se mi je zavleklo do pol treh. Operacija traja cca 20 min. Na trebuhu imaš dve luknice( ena v popku in ena malo nižje), ki ti jih zaprejo s sponko. Ko sem se zubdila iz narkoze so me po 3/4 ure peljali na oddelek, zdravnica mi je napisala odpustnico že takoj po operaciji. Tretji dan zjutraj sem po zajtrku odšla domov. Čez dva dni sem šla še stran pobrat sponke in to je to. V ponedeljek sem že delala. Brez problemov. Je pa res odvisno od vsakega posameznika. Jaz osebno grem veliko težje k zobozdravniku zob zruvat. Mi je pa rekla genikologinja, da nekatere ženske to prenesejo BP, nekaterim je pa to dati skozi zelo težko. Danes se mi sploh ne pozna več. Lep pozdrav, K.
|
|
|
|