|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barva las
21.2.2005 20:37:15   
sonček2*
Joj, dons mam pa jst eno mal butasto vprašanje, pa vseen, vi k vedno pomagate :)... a se katera sama barva na svetlejšo oz. blond barvo pa da ma naravne bol temne. Jst bi se kr sama, pa ne vem katero barvo bi kupila, da ne bi bla pol oranžna al pa prou grdo rumena :zmeden::zmeden::zmeden: :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   barva las
21.2.2005 20:40:12   
ZARA
Ja cim svetlejso pomoje,al pa blanz...

Kaj??
Kaksna barva je 'grdo rumena' :ups:!!??

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   barva las
21.2.2005 20:40:53   
sonček2*
Zara grdo rumena je taka k teli smajliji :)

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   barva las
21.2.2005 20:41:40   
ZARA
:)-:)-:)- ajaaaaaaa...

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   barva las
21.2.2005 20:41:53   
*maja
Ni problema, samo najprej si moraš kupit preparat za razbarvanje las in šele potem daš gor željeno barvo. Samo če mene vprašaš jaz prvič nebi sama probavala. Jaz sem bila včasih blond, pa sem vseeno šla enkrat na dva ali tri mesece k frizerju, vmes sem si sama barvala samo narastek, pa ni bilo vedno najbolje :ups:.

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   barva las
21.2.2005 20:52:16   
SANDY
za prvo je najbolš da greš k frizerju k meša barve. Jest sm se iz temne kr sama na blon, pa sem bila ponekod bolj rumena k pa ne :zmeden2:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   barva las
21.2.2005 20:56:52   
D@isy
Jao, sam ne se zdaj barvat! :(
Počakaj vsaj še štiri mesece, da ti ne bodo začeli lasje izpadat...:ups:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   barva las
21.2.2005 21:06:20   
TaRe*
za ka pa še 4 mesece:(,pa pikica je 4 že stara,če se ne motim.
Men je pravla ena frizerka,da je edina finta v tem ,dase 3,al 4 dni ne češeš,po porodu,pol pa je vse o.k.
Mimogrede,jaz sem si drugi dan v porodnišnici že glavo prala,pa mi ni nič škodovalo.

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   barva las
21.2.2005 21:08:49   
Kiki
Če imaš rdeč pigment v laseh, to lahko naprimer vidiš tako, da se postaviš na sonce in vidiš, če imaš kaj rdečkastega odseva ti barvanje doma absolutno odsvetujem. Se zna zgoditi da boš kot žarnica oz. lisica :)- Se mi je že zgodilo in verjami nič kaj prijetno. sploh je pa barvanje na blond precej bolj zaj.... kot si ljudje mislijo, tako da jaz ti vsekakor priporočam frizerja, vsaj prvič, pa še potem ne teh navadnih trgovinskih barv ampak kakšno ki je v tubi Keune npr. in jih potem mešaš z razvijalcem barve (beri hidrogen oz. peroksid). Se mi zdijo veliko boljše kot pa te trgovinske, vsaj odtenek barve ki ga želiš lažje dobiš

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   barva las
21.2.2005 21:11:20   
sonček2*
Hvala punce, očitno bo treba k frizerju in dat spet 10 jurjev:zmeden:, sm gorenjka pa sm hotla mal pršparat, hihi, sam na ta račun pa nečem bit k lisica, kot pravi kiki :)

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   barva las
21.2.2005 21:11:36   
Marina_
Aha tukaj pa bom jaz vskočla.Glede izpadanje las po porodu:
imamo 3 faze rasti las:
1-faza rasti
2-faza umirjanja in
3-faza izpadanja
ker v nosečnosti zaradi hormonov NI faze izpadanja,se le ta pojavi po porodu!In če vemo da nam na dan izpade cca.100-200 las(med nosečnostjo 9 mes.pa ne),potem je jasno da po porodu izpadajo šopi!.

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   barva las
21.2.2005 21:29:50   
kofetek2010
Definitivno k frizerju, pa ne barvat, raje ful na gosto pramene - barvat si moraš na 3 tedne, če nočeš imeti piste sredi glave, pri pramenih pa je manj opazno in si lahko 1x na dva meseca daš naredit samo pramene po narastku (ti pa mora najprej zbelit in potem dat čez barvo, da ne boš žuta naj ti da sivo barvo zraven).
10 let sem bila rdečelaska, potem malo temnolaska (umetno naravno barvo), sedaj pa sem že dve leti bjonda (in je prav fajn). :)-
Šele sedaj vidim, kaj vse sem prej zamudila...:)-:)-:)-

lp
jana73

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   barva las
21.2.2005 21:30:20   
žiža
No glede tegale izpadanja jaz nimam nobene pametne. Meni zdej nič bl ven ne letijo kot v nosečnosti. Kako0 je blo v nosečnostmi z izpadanjem se pa sploh ne spomnim več.
Sonček2 jaz sem se vedno sama barvala na blond. Pa veš da imam kostanjevo rjave naravne. Obvezno uporabi keno, tisto v tubi, ki jo zmešaš s hidrogenom. Imaš po procentih ločene, jaz sem uporabljala 9%. Nikol nisem bila razočarana. Vedno se mi je lepo blond pobarvala, nič ni na rumeno al pa na kakšno drugo potegnil.

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   barva las
21.2.2005 21:37:19   
Anonimen
Odvisno, koliko imaš temne lase. Če nimaš čisto temne, torek če nisi po naravi ttemnolaska, ampak take temno sive - včasih bolj svetle, pa sedaj čisto potemnele, brez prave barve - potem se lahko pobarvaš s pepelnato blond. Mislim, da na nekaterih še celo piše zelo svetlo PEPELNATO blond. Prav veliko ne moreš faliti. Ali ti ne bo prijelo, če bi bilo pa slučajno kaj na rumeno, čeprav pepel z rumeno barvo res nima nič skupnega, greš pa še vedno lahko k frizerju. Jaz se barvam s to pepelnato, pa imam take, srednje blond, tako da lasje ne delujejo pobarvani.

(odgovor članu sonček2*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   barva las
21.2.2005 21:48:59   
mimica
Splišni ima prav.Najbolje da vzameš pepelnato blond in 100 % ne boš rumena ( iz lastnih izkušenj, imam namreč rdeči pigment). Samo na začetku se ne prestrašit, ker res lahko zgleda malo bolj siva, po drugem pranju je pa barva resnično lepa.

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   barva las
21.2.2005 21:50:48   
Anonimen
Aja? Jaz nisem nikoli siva. Vsaj pri tisti ZELO SVETLO PEPELNATO BLOND ne. Mogoče sem pa pri drugih tudi kdaj že bila, ja.

(odgovor članu sonček2*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   barva las
21.2.2005 22:22:10   
Anonimen
Pa kaj imaš fejst, fejst temne lase...ker jaz jih imam in sem tud hotla bit blond, no in sem si frajerka doma barvala, najprej 2x 12% peroksid, pol belilo in pol neko ultra blont barvo.....rezultat: ja, blont sem bila ja, samo se 5 mesecev nisem upala dotaknit las...in 5 mesecev se NISEM česala, ker če se bi, bi bila plešasta...

Pol sem si neko kremo nabavila in se z tisto mazala, je bila kao za neko obnovo las...

No, tako da ti zeloooo svetujem, da si ne doma barvat..no, vsaj po mojem načinu ne :)-

(odgovor članu sonček2*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   barva las
21.2.2005 22:43:31   
Annny
Tudi jaz se nikoli ne barvam čisto, ampak grem k frizerju naredit nekaj pramenov:) Barvale se bomo že potem, ko bomo sive8):hudicek:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   barva las
21.2.2005 23:52:46   
Bela
Prameni...že zaradi estetike:)

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   barva las
22.2.2005 8:58:39   
Anonimen
Saj če se doma barvaš s pepelnato blond, vsaj meni itak pride ven bolj pramenasto. Po vrhu imam svcoje lase svetlejše, tako da barva malo drugače prime. Pa ta pepelnato blond je tako naravna, da se sploh ne opazi, da je barva.

(odgovor članu sonček2*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   barva las
22.2.2005 9:29:20   
KATY&TIMMY
ojla!jaz sem frizerka in ti toplo priporočam da greš k frizerju;)ne si tega delat sama,jaz to sicer počnem,meni in mojim dvem ženskam (so bile temnolaske,so zdaj blond) ,je procedura tista ki lahko ostaneš brez las.:(jaz ti jo lahko sicer povem,nič kompliciranega,tudi ne bojo zelo uničeni,vendar se moraš držat strogo navodil.in tudi to je ,če si zelo temna ali pa prej barvana,ti v prvo ne bo uspelo bit blond,boš mogla večkrat pobarvat.če rabiš kaj več info. kar piši.;)
lp,katja:morje::morje::morje:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   barva las
22.2.2005 12:31:11   
Anonimen
Keune (a sem prav napisala? :zmeden: )
Številka 1001 in 9% hidrogen iste firme.
Ne boš rumena, pusti barvo gor tričetrt ure ali uro, razen če te začne lasišče pečt.

Meni edino ta ne potegne rumeno. Z vsemi ostalimi barvami sem pa kot piščanc, probala pa že po mojem vse!

(odgovor članu sonček2*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   barva las
22.2.2005 14:17:37   
KATY&TIMMY
Keune sama ne bo primla,ne glede na hidrogen,če je izhodišna barva pretemna ali rdeča.8)vse je odvisno od barve ki jo ima sedaj;)

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?