Špacka -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (22.2.2005 9:16:46)
|
Halo! Javljam, da sem še kar v 9nebesa, sam to niso več nebesa:( verjamem vsem, ki pravijo, da po porodu mal pogrešaš svoj buši, trenutno pa samo o tem razmišljam, kdaj se bo to moje dete odločlo pogledat na ta svet;) Se pa danes veliko boljše počutim, ne vem kaj se je dogajalo v nedeljo zvečer in včeraj, sem imela nekakšne krče, pa prebava me je nekaj ****, komaj sem hodla, ker me je vse dol tiščalo, :duda: je pa migala in migala, se mi zdi da sploh ni šla spat, trebuh sem imela čist trd na trenutke, verjetno lažni popadki, sam bolel pa je:( Mogoče me pa prebava zajebava zaradi železovih tablet, jih prežvekujem 3 dni, moram vprašat jutri na pregledu, kako je s tem:ups: Punce stavim na polno luno, da bo vse skupaj mal pospešilo:sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:)-:love::love::love: Tako zdaj se grem pa mal podit po stanovanju, včeraj končno dobila police, tko da je danes polno prahu vse povsod, pa vse je treba zložit, nekaj moram še zlikat, v glavnem dela dovolj... snežni pozdrav Špacka(6 dni)
|
|
|
|