Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dobra knjiga za moškega? 11.6.2008 0:20:20
|
|
|
|
PIAF
|
Ženske beremo res bolj "ženske" teme in kake romance itd....pa tudi zgodovinske in ostale, da ne bo pomote... Jaz pa bi potrebovala naslov kakšne knjige za mojega , ki ful rad bere, ampak ko si kaj sposodi v knjižnici je ful razočaran, ker ej naslov nekaj drugega, kot potem sama vsebina. Zanimajo pa ga kakšne dobre zgodovinske knjige, kakšne o živalih, naravi, lovu..., kakšne dobre trilerske, napete... Všeč mu je bila Puščavska roža, Davincijeva šifra itd... Dajte mi prosim pomagat, kaj naj mu vzamem v knjižnici za na morje (če bo imel čas zraven dveh malih palčkov :)))
|
|
|
|
RE: Dobra knjiga za moškega? 11.6.2008 0:35:46
|
|
|
|
gruška
|
TALE je ful dobra ... (če so mu všeč zgodovinske...)
< Sporočilo je popravil gruška -- 11.6.2008 0:36:55 >
|
|
RE: Dobra knjiga za moškega? 11.6.2008 1:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ocka cisto not pade v Harryja Potterja pa ga je ful z odporom zacel brat, ko mu je enkrat poleti zmanjkalo knjig iz knjiznice. Sicer pa on bere neke zbirke, pa se ne spomnim naslovov.
|
|
|
|
RE: Dobra knjiga za moškega? 11.6.2008 6:50:10
|
|
|
|
Lunca1
|
Piaf potem naj pa še ostale od Dan Browna prebere Angeli in Demoni, Ledena prevara in Digitalna trdnjava Mojemu je bil všeč Štoparski vodnik po galaksiji Pa dobre kriminalke so mi tudi od Minette Walters
|
|
|
|
RE: Dobra knjiga za moškega? 11.6.2008 6:53:11
|
|
|
|
Hope2
|
Če sta mu ti dve bile všeč, pol mu mora bit še od Dan Brown-a Deception point. Je angleška, slovenskega naslova pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Dobra knjiga za moškega? 11.6.2008 7:31:02
|
|
|
|
Volga
|
Sveta kri, sveti gral.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?