TaRe*
|
Jaz pa ne eno,ne drugo/vsaj upam:zmeden:/,sem bila pa v situaciji,ko je nekdo zaradi mene varal,in to, mojo prijateljico.:ups::ups::ups: Takrat,res ,da sem bila še mlada,mi je bilo čisto kul,danes pa ,ko se tega spomnim,mi je pa fulll hudo.Ni bilo tega vredeno. Da pa ne bom taka packa izpadla,povem še nekaj podrobnosti,da se malo ven zmažem. Najprej sem bila jaz s tem fantom.Njej, kao, sploh ni bil všeč.Jaz pa sem odlašala z resno zvezo,ker je imel eno napako/pa ne bi o temu/,pa nisem imela dovolj poguma.Bolj ko je čas tekel,bol sem bila zagreta...na koncu pa opa,pa mi ga je pred nosom speljala.Ko se je pri njiju med polizal je prišel pa nazaj,k meni.Pa sem si ga sposodila malo. Trajalo je kar nekaj časa,kljub temu,da je ona nekaj časa celo vedela.potem pa sem jaz naredila eno korenito spremembo v življenju,in se umaknila. Še danes pa smo prijatelji,/sedaj imata družino,jaz pa tudi/,prerasli smo to,res pa je,da se nikoli o tem ne pogovarjamo...zahvala pa gre tej moji prijateljici,da je bila sposobna oprostiti,meni in njemu. No,sedaj me je pa še bolj sram.:ups::ups:
|