tinkamiška -> varanje (22.2.2005 11:16:05)
|
pozdravljeni Na naslovu Družina in odnosi se oglašam prvič, drugače sem bolj dejavna na Zanositev in ovulacja;) Ampak ta tema mi pa ni dala miru. Sama sem bila v obeh situacijah. Najprej sem bila prevarana in nato varala sama. Vem kako boli, če si prevaran, oziroma okrog prinešen in si sam prideš gor, ne ni mi povedal sam, tudi, ko sem odhajala je trdil drugače, čeprav se je ona po 14 dneh preselila tja, kjer sva prej živela midva. V času, ko sem ugotavljala, al ma vara al ne pa sem varala tudi sama. Točno vem, kako te nekdo drug privlači, kako se nočeš prepustiti in na koncu si vedno pred odločitvijo, boš šol čez mejo al ne. In se odločiš za eno ali drugo. Sama sem dokaj na realnih tleh in sem odpustila njemu in sebi. Vem, da sem se prepustila tudi zato, ker sem želela razumeti oba položaja in ni mi žal. Zdaj sem poročena z moškim, ki me niti za trenutek ne spravlja v dvom in prepričana sem, da bi mi povedal če bi se zgodilo kar koli. Veliko sva se pogovarjala o tem in edino kar si želim od svojega moža je, da je iskren. Če se bo kdaj zgodilo, se bom potrudila in naredila vse, da bi lahko ostala z njim. S tem mislim, da bi lahko šla preko tega in živela z njim brez obtoževanja. Vem, da se vse skupaj lahko zgodi zelo hitro in vem, da imaš zmeraj možnost odločitve. Najprej moraš biti iskren do samega sebe in se zavedat zakaj to sploh počneš. Lp, Tinka
|
|
|
|