Anonimen -> RE: zastoj plodove rasti (10.6.2008 20:38:59)
|
Čau. Sem malo pogooglala - poglej na tale link: http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=12120&sid=6c2bc426c048fa6c9bacd2501f60de8a Kaj je NACEPLJENA preeklampsija, pa ne vem in tudi nisem še slišala, bom probala še to najt pa ti potem pošljem link. Predvsem pa: glavo pokonci! Ti imaš samo povečano tveganje za preeklampsijo, nimaš pa preeklampsije. In če bi jo že imela, spet pride do povečanega tveganja za eklampsijo - ni pa nujno, da do nje pride. In če že do nje pride, spet ostaja le povečano tveganje, da pride do zastoja rasti (to je ena od možnih posledic eklampsije in morajo potem prekiniti nosečnost). Tko da brez panike - ne si sama delat problemov, dokler do teh problemov dejansko ne pride. Ziher je bolje optimistično in pozitivno gledat na stvari. Tudi sama imam visoko rizično nosečnost in polno nekih možnih komplikacij in zapletov, pa se zaenkat še nič strašnega ni zgodilo - in seveda upam, da se tudi ne bo. Tako da ti želim, da bo vse v redu, pa pomiri se - s tem boš največ naredila - meni so tudi punce takole napisale, ko sem paničarila. Lep pozdrav in srečno.
|
|
|
|