AndrejaLana -> RE: nočemo GH (29.7.2008 14:54:18)
|
Se vam oglašam spet po dolgem času. Ne vem točno s čem so bile povezane težave, ko je moja mala pričela zavračat vso gh. Mogoče zaradi zobkov, pa vročine... Zdaj je že malo boljše. Včasih pridno popapca kašice (sadne), najraje kupljene, pa žitne (sploh keksolino), najraje pa ima kruh. Zelenjavo, mesek in sveže sadje pa ima najraje po koščkih in tako, da ji to dajem jaz v usta (nikakor ne po žlički) in tako včasih poje prav presenetljivo veliko (pribl. 100 g), glede na to, da še pred kratkim ni hotela skoraj nič. No upam, da bo počasi kakšen obrok mlekeca ven spustila. Sem prav vesela, da sem ugotovila, kaj ji paše... Eva15, tudi moja se ponoči zbuja, hoče zizo... In včasih ne vem, al kaj sanja in hoče crkljanje, ali je res lačna, ker včasih kakšno noč prespi celo (ov 21 do 6). Pa nič hudega, tudi meni paše crkljanje in tako se včasih pricrklja k meni ob 2, pa potem dremuckava tudi do 9 zjutraj... Si mislim (tolažim), da bo verjetni prišel tudi čas, ko ji ne bo več do tega in ne birada, da bi mi bilo takrat žal, da nisem tega izkoristla... Moja mala je stara 7 m in pol.
|
|
|
|