Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj se je pa s karniso zgodilo? 10.6.2008 19:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Kaj ste bolane . Huda viroza razsaja, saj vidiš, da je sam cukr, hvaljenje, podpora,... nobenega konkretnega krega... Hmmm, mogoče pa zato ker karnise ni .
|
|
|
|
RE: Kaj se je pa s karniso zgodilo? 10.6.2008 19:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Takoj popoldne, ljubavi, grem v hosto po lisičke, morda jurčke, pa po borovnice, pa kakšno jagodko bom ubrala nemara. Komaj čakam. Uauuuu, a res rastejo? Dober razlog, da pridem v rodne kraje :).
|
|
|
|
RE: Kaj se je pa s karniso zgodilo? 10.6.2008 19:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Peesda, jaz nisem pa nič dobila. Mogoce si prisla v finalno zrebanje in se nisi na vrsti . Ali pa nimas pravga bona, tudi to je mogoce.
|
|
|
|
RE: Kaj se je pa s karniso zgodilo? 10.6.2008 20:24:21
|
|
|
|
hmm...
|
Zgubla se je.
|
|
RE: Kaj se je pa s karniso zgodilo? 11.6.2008 7:25:44
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga Takoj popoldne, ljubavi, grem v hosto po lisičke, morda jurčke, pa po borovnice, pa kakšno jagodko bom ubrala nemara. Komaj čakam. Uauuuu, a res rastejo? Dober razlog, da pridem v rodne kraje :). Ja, mami je rekla, da jih je sosed včeraj v podgurju nabral eno košaro. jaz grem danes ob 12-tih s šihta direkt v podgurje.
|
|
|
|
RE: Kaj se je pa s karniso zgodilo? 11.6.2008 10:28:58
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Zgubla se je. Pa ja de. Nismo mi te sreče.
|
|
RE: Kaj se je pa s karniso zgodilo? 11.6.2008 12:38:29
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Volga, jst te mam pa res rada. Evo. Jaz tudi. Zelo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?