|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   le kje ste vse.
21.2.2005 17:57:51   
Anonimen
:zmeden::zmeden::zmeden:nisem stoprocentna ampak nekaj morjo imet,že da preprečijo nevarnost dehidracije,pa tud tisti krči ki ti prežemajo trebuh zaradi bruhanja niso preveč zaželjeni.

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   le kje ste vse.
21.2.2005 18:00:29   
Udb
No, neva, saj bom pretrpela!! Čeprav moram reči, da upam, da ne bo še slabše!!

No, zdaj grem pa spet ležat...fuj...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   le kje ste vse.
21.2.2005 18:06:55   
emaa
a zdej ste pa zginle, ko sem komaj do računalnika pršla?;)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:09:58   
wawa
Bu!!!

Jaz sem nazaj

Udb se bom potrudila pa mal pobrskala, če kje v kakem med. priročniku najdem kaj v zvezi z n. slabostjo....:zmeden:

Bi kera večerno kavico?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:16:31   
anajmad
Jst sem kkooonnnčččnnnooo doma:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Kva je babnce,kva sem zamudila.jst sem se sedaj rolala po spolzki cesti,ma sem čist mim,sploh ne znam več vozit v takšnem vremenu:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:(pa rojena savinjčanka:zmeden2:).A pa bla sem pr eni šlogarci(ne pri nevi),ki mi je šlogala iz:kava:.Da bom zelo srečna spomladi,pa itak to že vem:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Se hecam,povedla mi je,da se mi bodo vse težave razrešile v maju mescu:zmeden2:,bomo vidl.
en lp:morje:D.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:17:43   
anajmad
Pa smeškoti hecajo:)-:)-:)-:)-:zmeden::zmeden::zmeden:
en lp:morje:D.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:19:42   
wawa
:)-:)-:)-:)-še ena ki ma težave s snegom, mene je mogu sosed reševat vn,:)-:)-:)-:)-

Dobra si da greš k šlogarci jaz si ne upam.....nočem vedet:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:20:06   
Udb
anajmad, pozdravljena!!

Kako si?

A je danes kaj pametnega po TV?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:20:52   
Udb
wawa, moji svakinji je šlogarca decembra povedala, da bo oktobra prišel v družino dojenček!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:25:05   
Anonimen
Jaz sem šla gledat po mojih bivših učbenikih..nič nisem našla:((sory udb.
O Izolanka,pri nas so posuli cesto,slabe izkušnje preteklih let:)-:)-
Zunaj spet naletava************

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:25:30   
wawa
Pa ej lih zato si neeeee upam it, k bi me skoz pol matralo.......ma ej sem jaz ful zakomplicirana glede tega....verjamem da nekateri lahko napovedo prihodnost, ampak je nočem vedet:zmeden::zmeden:.....pa ne prašat zakaj - sem malo čudna.....

Mene tudi zanima če je kaj pametnega po televiziji??

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:26:35   
wawa
:)-:)-neva6 - pri nas v šoli še niso vzeli kaj pomeni posuti cesto:grrr::grrr::grrr::)-:)-

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:28:18   
Udb
wawa, ta od moje svakinje je ful priznana! Tudi policiji pomaga,....menda ful obvlada! Sem že rekla, da moram enkrat tja!! Moja svakinja mi je to povedala šele potem, ko sva povedala, da vsa noseča! In jaz sem mislila, da bom septembrka, potem je pa G določila rok sredi oktobra!!! A ni to fora???

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:31:15   
Anonimen
wawa ne zezaj:)-:)-:)-:)-
Zgleda,da moraš don tud za posipat ceste met šolo:hudicek:
Ne morem ti pomagat glede programa na TV,gledam samo italijanske programe(druzga ne vidim)
Zame je dons zelo napeta nadaljevanka Ncsi Navy:zmeden::zmeden:no neki podbnega.Odkrivanje umorov v okviru vojske.drgač ne zanm razložit bi mogla cel film povedat.:ups::ups:

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:31:37   
wawa
Hudooooooooo:zmeden::zmeden::zmeden:

Ej pa pomoje bom mogla iti enkrat k eni probat, da vidim, :)-:)-:)-premagam strah pred vedeževalkami:)-:)-:)-

to je pomoje tko kot strah pred kačami al pa pajki premagaš ga le če primeš, pa se ukvarjaš s to živalijo.....no tko je pri meni pa pri vedeževalkah......:zmeden:bom res mogla k eni:zmeden:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:32:13   
Udb
Neva - saj bom že nekaj našla! Čeprav že cel dan zijam v TV! Mi gre že na živce! Joj, kako semn tečna!! :) :) :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:33:30   
wawa
Ja ja neva6 jaz bi tudi kako dobro kriminalko...

ej ne drugače pa resno, pri nas ni niti kamenčka na cesti, najlažje bi šlo s sankam....:)-:)-:)- drugič si bom za čez zimo Haskije nabavila:)-:)-

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:34:47   
wawa
neva6 - pomoje bomo mogle Udb nekako zaposlit, drugače bo po dveh dneh bolniške, že tok sikna,....:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

Naštriki si šal???:)-:)-:)-

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:36:05   
Anonimen
Oj udb še tečnobe booo oh pa kao bo težko:)-:)-bogi tvoj dragi.ko bo trebuh spredaj boš pa jamrala da te noge bolijo pa križ pa dol pritiska pa vroče pa zebe pa žejna pa lačna,pa nič mi ni več prav,:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:36:57   
wawa
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-ti jo pa res tolažiš:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:43:28   
Anonimen
ne pripravljam jo oziroma njenega dragega,da bo še hudo:)-:((:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:47:59   
TANTRA
Punce,
jaz sem se dobila s svojim dragim takoj po službi, ker ima sedaj poslovne opravke...
Povedala sem mu, da sem že v soboto in danes zjutraj naredila test z Baby check in obakrat:roza:, sicer svetla, toda je... :bravo::bravo:
Je bil tako presenečen, zmeden, srečen, ja ni, da ni.
Videt moškega, ko bo dobil :duda:, za slikat:)-:)-
Zdaj ima polno glavo, zato ga bom pustila pri miru...
Zmenila sva se, da zjutraj še enkrat ponovim test, tokrat clear blue, potem pa čimprej k zdravnici...
Najraje bi mu naročila wisky, pa je rekel, da je še od novice zadet.. Sploh mu ne gre v glavo, da nama je tako hitro ratalo..In to na najino obletnico, lepo prosim!!!!:rozica: Potem pa je komentiral, da je bil tisti včerajšnji film devet mesecev pomenljiv...Pa sem spet kriva jaz:zmeden::zmeden:
Po moje penina poveča hitrost spremijev!!! Punce pit penino!!!!!! :bravo::bravo::)- Sicer pravijo, da je šampanjček edina pijača, ki žensko dvigne:bravo::bravo::bravo: in potem je :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: več ko uspešno...:kuza::kuza:
Je pa hec, hrana mi diši, ko pa začnem jest :(:zmeden:
Sedaj malo počivam in je bolje...-:)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:51:49   
Marina_
Zdravo!Kaj kuhate kavo?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:51:51   
Anonimen
Tantra a veš da maš prav-penina..na tak način je prišla moja tretja nosečnost:)-:)-:)-:)-
Kupi možku eno veliko cigaro!!!!!!!!!!!!!:duda:

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   le kje ste vse.
21.2.2005 19:58:02   
TANTRA
Ja, ne kadi, po moje bi se zadušil... Res je bogi...
Midva sva ravno sedaj tokrat velikokrat pila penino (Frangežovo z jagodami mmmm) in veliko :sloncek::sloncek::sloncek: in očitno pomaga...:bravo:
To moramo na velik zvon obest!!!!!!:bravo::bravo::bravo: Sve že dve!!!!!:bravo:
Neva, veš kaj je izjavil, da je prestar...Joj, on bo za abrahama mel prvošolčka...Mislim, da se mu je danes povečala diopritja!!!!!!!:)-:)-

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?