TANTRA -> le kje ste vse. (21.2.2005 19:47:59)
|
Punce, jaz sem se dobila s svojim dragim takoj po službi, ker ima sedaj poslovne opravke... Povedala sem mu, da sem že v soboto in danes zjutraj naredila test z Baby check in obakrat:roza:, sicer svetla, toda je... :bravo::bravo: Je bil tako presenečen, zmeden, srečen, ja ni, da ni. Videt moškega, ko bo dobil :duda:, za slikat:)-:)- Zdaj ima polno glavo, zato ga bom pustila pri miru... Zmenila sva se, da zjutraj še enkrat ponovim test, tokrat clear blue, potem pa čimprej k zdravnici... Najraje bi mu naročila wisky, pa je rekel, da je še od novice zadet.. Sploh mu ne gre v glavo, da nama je tako hitro ratalo..In to na najino obletnico, lepo prosim!!!!:rozica: Potem pa je komentiral, da je bil tisti včerajšnji film devet mesecev pomenljiv...Pa sem spet kriva jaz:zmeden::zmeden: Po moje penina poveča hitrost spremijev!!! Punce pit penino!!!!!! :bravo::bravo::)- Sicer pravijo, da je šampanjček edina pijača, ki žensko dvigne:bravo::bravo::bravo: in potem je :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: več ko uspešno...:kuza::kuza: Je pa hec, hrana mi diši, ko pa začnem jest :(:zmeden: Sedaj malo počivam in je bolje...-:)
|
|
|
|